Fruitbar Sis Leeuwarden
Friesland, Leeuwarden, Nederland

3 dagen detoxen bij Fruitbar Sis Leeuwarden

Vanaf april 2016 is Fruitbar Sis dé groene hotspot van Leeuwarden. Fruitbar Sis Leeuwarden heeft een ruim assortiment smoothies, slow juices, wraps, koffies en gezonde lekkernijen. Er is een ruime keuze uit suiker-, lactose- en glutenvrije producten die vers worden bereid. Kortom: een must om naartoe te gaan als je in Leeuwarden bent!

Toen Fruitbar Sis Leeuwarden een Detox programma van 3 dagen aankondigde op Facebook, heb ik niet lang getwijfeld om mee te gaan doen. Fruitbar Sis claimt dat detoxen  je mind, body en soul een energie boost geeft.

Voor deze drie dagen heb ik iedere dag 3 smoothies van een halve liter, 2 slow juices van een kwart liter en 1 gembershot gekregen. Dus in totaal 9 smoothies, 6 slow juices en 3 gembershots voor 3 dagen. Daarnaast mocht ik veel water en thee drinken. Iedere dag kreeg ik 860 kcal binnen.

Dag 1 van de detox van Fruitbar Sis

Ik ben de dag begonnen met een kop thee en de Salsa smoothie. In deze smoothie zit banaan, aardbei, ananas, appel en jus d’orange.

De eerste dag heb ik als tussendoortje de Carrot Care slowjuice gehad met wortel, gember, citroen en appel. Voor de lunch heb ik de Rabbit smoothie gehad met spinazie, wortel, appel, gember en jus d’orange. Voor het diner heb ik de Green Mean slowjuice genomen met courgette, komkommer, selderij, paksoy, citroen en gember. De smaak van gember is bij de slowjuices overheersend, maar wel erg lekker! Omdat ik die avond ging sporten, een Barre workout van 60 minuten, heb ik daarvoor mijn gembershot genomen voor wat extra energie! In deze gembershot zit gember, citroen en cayenne. Na het sporten heb ik mijn laatste smoothie van de dag gehad, de Pink Lady met rode biet, kiwi, banaan, citroen en jus d’orange.

Dag 2 van de detox van Fruitbar Sis

De tweede dag werd ik wakker met een rommelende maag, dus ik had weer erg veel zin in mijn smoothie voor die ochtend. Ik ben weer begonnen met een kop thee en de Salsa smoothie. Mijn lunch was de Rabbit smoothie en rond 16:00 heb ik als tussendoortje de Carrot Care slowjuice genomen en de gembershot. ’s Avonds heb ik de Pink Lady smoothie en de Green Mean slowjuice gehad.

Dag 3 van de detox van Fruitbar Sis Leeuwarden

De laatste dag alweer! Mijn ontbijt bestond uit een kop thee en de Salsa smoothie. Als lunch de Rabbit smoothie en rond 16:30 heb ik als tussendoortje de Carrot Care slowjuice genomen. ’s Avonds heb ik de Pink Lady smoothie genomen en rond 21:00 heb ik mijn laatste slowjuice gehad, de Green Mean slowjuice.

Het driedaagse detox programma van Fruitbar Sis is volbracht!

Wauw! Het is gelukt. Ik heb het 3 daagse detox programma van Fruitbar Sis Leeuwarden volbracht. Ik zou het 3 daagse detox programma zeker aanraden! Ik vond het detoxen zwaarder dan ik had verwacht, omdat je iedere dag wel op bepaalde momenten een hongergevoel ervaart. Het is vooral doorzetten en genieten van de heerlijke smoothies en slowjuices. Ik vond de Salsa smoothie het lekkerst, samen met de Carrot Care slowjuice. In de smoothies en slowjuices is de smaak van gember overheersend, maar dit vond ik juist erg lekker. De gembershot is wel erg heftig! Je voelt echt een brandend gevoel in je maag nadat je deze shot hebt genomen. Kortom: een hele ervaring en zeker het proberen waard!

Meer informatie over Fruitbar Sis Leeuwarden

Adres: Naauw 5 in Leeuwarden
Openingstijden:
dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur, zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Dit artikel is geschreven door gastblogger Marieke.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply