verse patat den haag
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

3x verse patat Den Haag

Een patatje op z’n tijd blijft lekker! Zelfgemaakte verse patat is nog nét iets specialer. Daarom 3x keer verse patat Den Haag: Frietwinkel, Friet District en Frites Atelier Amsterdam.

3x verse patat Den Haag

Frietwinkel by Dapp

Als je over de Korte Poten loopt valt de Frietwinkel niet direct op. Heel eventje dacht ik dat het een normale winkel was, maar je kan er gewoon heerlijk verse patat kopen! Wat ik zo lekker vind aan deze patat, is dat er nog een stukje schil van de aardappel aan het frietje zit. Naast dat ze er lekkere patat maken, kun je ook kiezen uit verschillende kroketten van rundvlees, geitenkaas, garnalen of parmezaanse kaas met groente. Bovenin de Frietwinkel zit een sfeervolle ruimte met veel planten waar je de verse patat uit een handige puntzak op kunt eten. Let dus goed op bij de Korte Poten en mis deze zaak niet!

Een klein patatje kost €2,70 een grote kost €3,25.
Meer informatie over Frietwinkel by Dapp
Openingstijden: Maandag tot en met zondag geopend vanaf 11:30 tot 21:00 uur
Adres: Korte poten 23 Den Haag

verse patat den haag

Friet District

In de Prinsestraat bij Friet District kan je ook heerlijke verse patat kopen. Ik heb hier een patatje met truffelmayonaise besteld, heerlijk met wederom de aardappelschil en een lekkere dot saus. Smullen maar! Naast de verse patat kan je er ook hamburgers, hotdogs, diverse kroketten en ijs bestellen, en dat allemaal biologisch! Daarbij is het ook een gezellige en sfeervolle locatie. Eenvoudig, maar huiselijk ingericht. Vanaf januari 2017 kunnen we deze heerlijke verse frites ook bij het Friet District in Delft bestellen (Voldersgracht 4).

Een patatje met saus kost €3,50.
Meer informatie over Friet District
Openingstijden: Dinsdag tot zondag open vanaf 11:30 tot 21:00 uur
Adres: Prinsestraat 73 Den Haag

verse patat den haag

Friet Atelier Amsterdam

Deze derde friettent bevindt zich op een hele leuke locatie: midden tussen alle kledingwinkels in Den Haag. Sterrenchef Sergio Herman verzorgd hier het menu. Ze verkopen hier heerlijke frites waarbij je uit verschillende sauzen kan kiezen zoals béarnaise, classic, basilicum, truffel en peper. Naast deze friet serveren ze ook de ‘Specials on top’, hierbij heb je keuze uit een heerlijke Vlaamse Stoverij of de New York Pastrami. Heb jij tijdens het winkelen even trek in een lekkere snelle hap, ga dan naar Friet Atelier Amsterdam!

Een patatje met saus kost €5,00.
Meer informatie over Friet Atelier Amsterdam
Openingstijden: Maandag tot en met zondag: 11:00 – 20:00 en donderdag tot 22:00 uur.
Adres: Venestraat 7 Den Haag

verse patat den haag

Hier krijg je toch trek van?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply