ĂnĂn
Utrecht, Utrecht

Lekker Aziatisch eten in Utrecht bij ĂnĂn

Ben ik ooit in Vietnam geweest? Nee zeker niet! Maar toch heb ik al een goed idee over hoe het eten daar is, dankzij ĂnĂn. Al tijden had ik niet zulke lekkere dumplings geproefd en ook de bao buns waren erg fijn. En dat in van die mooie gekleurde bakjes. De avond was alcoholvrij, want werken de volgende dag, maar met de (zoete) citroenlimonade was het ook erg fijn!

Binnenin doet het al een beetje Aziatisch aan. De bar is gemaakt van opeengestapelde bier dozen, aan de muur hangen posters en zelfs een fiets. Het duurde even voordat we opgemerkt werden maar toen we bediend werden was de service meer dan goed! Omdat het altijd moeilijk kiezen is vroegen wij de serveerster wat tips. Zij wees ons op twee vegetarische gerechten, een bao bun en een gerecht met rijstpapier, met vegetarisch vlees. En dat was erg lekker, het leek qua structuur ook erg op rundvlees. Maar niet alleen de vegetarische gerechten zijn lekker, ook de dumplings met kip zijn de moeite waard om terug te komen.

ĂnĂn

ĂnĂn

Limonade en gefrituurd ijs
Soms heb je behoefte aan een alcoholvrije avond of wellicht drink je wel helemaal niet! Dan is ĂnĂn’s huisgemaakte limonade of thee een heerlijke dorstlesser. De limonade was zoet en lekker, de thee was verfrissend zonder toegevoegde suiker. Vast ook heel lekker op een zonnige namiddag! Bij ĂnĂn eet je twee tot drie gerechten per persoon. Dit was voor ons ook meer dan voldoende maar aan het einde was er toch nog wat ruimte voor één gerecht; gefrituurd kokosijs. En lekker dat dit is! Lekker warm en plakkerig aan de buitenkant, terwijl het ijs lichtgesmolten wordt aan de binnenkant. Jammie!

Meer informatie over ĂnĂn in Utrecht

Locatie: Voorstraat 23 in Utrecht 
Openingtijden: Elke dag geopend van 12:00 tot 22:00 uur

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply