Anne en Max de Fred
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Anne en Max de Fred in Den Haag opent haar deuren

Eindelijk, een van mijn favoriete hotspots heeft een nieuwe vestiging gekregen in een van de leukste straten van Den Haag: Anne en Max de Fred is geopend. En met de Fred, bedoelen we natuurlijk de Frederik Hendrikstraat in het altijd mooie Statenkwartier. Ik mocht bij een exclusief ontbijt zijn waarbij we de mooie zaak mochten zien, meer leerden over Anne en Max en het menu mochten voorproeven.

Deze hotspot is voor mij de place-to-be om lekker neer te ploffen na een wandeling over de altijd drukke winkelstraat Frederik Hendriklaan. Zo kun je lekker op het terras zitten in de lente en zomer, maar kun je ook genieten van het prachtige interieur bij Anne en Max de Fred. Wat erg leuk is: het pand was oorspronkelijk een apotheek, en hoewel er veel is verbouwd heeft het pand nog steeds een hele bijzondere uitstraling. Een hoog plafond, een prachtig interieur en een open keuken. De open keuken zorgt voor een heel open gevoel, iets dat ik belangrijk vind bij een hotspot.

Anne en Max de Fred Anne en Max de Fred Anne en Max de Fred Anne en Max de Fred

Anne en Max werkt met allemaal franchisenemer, iets dat heel bewust is gekozen. Ik sprak met Wobbe van der Zoelen, de oprichter van Anne en Max. “Een bedrijfsleider heeft vaak toch een heel ander gevoel bij een zaak. Een franchisenemer komt binnen, raapt een gevallen propje van de grond op en begroet de gasten. Hij heeft een echt hart voor de zaak”. Dat de franchisenemer van Anne en Max de Fred een hart voor de zaak heeft merk je aan alles. Het personeel is ontzettend vriendelijk, behulpzaam en de producten smaken naar meer. De franchisenemer van deze vestiging is ook de eigenaar van de zaak in Leiden en heeft daarom veel ervaring met Anne en Max. Hij stond achter het koffieapparaat en maakte de mooiste creaties voor ons. We mochten zelfs een koffie zelf maken!

De zoetigheden die werden aangeboden vond ik enorm lekker, maar alles bij elkaar wel heel machtig. Mocht je een koffie bestellen, dan kan een stuk van de overheerlijke taart niet uitblijven. Heb je zin in een lunch? Dan is Anne en Max op de Fred bij uitstek de ideale plek om te lunchen: de kaart is verrukkelijk! Het allerbeste is, vind ik, dat Anne en Max precies weet waar de producten vandaan komen. Van de zalm tot de broden, van de taarten tot de koffiebonen. Alle herkomst is bekend. Een mooier concept kan ik me niet bedenken.

Meer informatie over Anne en Max de Fred

Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag geopend van 8:00 tot 18:00, zondag geopend van 9:00 tot 18:00.
Adres: Frederik Hendriklaan 166 in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply