ApenkooiGym
Amsterdam, Breda, Den-Haag, Groningen, Groningen, Nederland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Utrecht, Zuid-Holland

Apenkooien doe je bij ApenkooiGym!

Even wat anders doen dan fitness op de saaie sportschool? Ga dan voor ApenkooiGym! Ja, dat is inderdaad dat dat leuke spel van vroeger tijdens gym. Nu kun je dit doen als sport. Wij zijn enthousiast en vertellen waarom!

Ik ben op een doordeweeks dag eens gaan kijken hoe het ApenkooiGym nou eigenlijk gaat. Het is eigenlijk gymmen in een gymzaal, van de bekende competitieve groepsspellen tot onderlinge strijd. Het deed ons echt weer aan vroeger denken. Het haalt je strijdlustige-ik in je naar boven, want we willen natuurlijk allemaal in het winnende team spelen!  Zoals je vroeger les kreeg van de gymmeester, zo is het u ook. Wij zijn langs geweest bij de locatie Utrecht en hadden les van meester Piet. De meester van ApenkooiGym maakte er een hele beleving van. Zo schetste hij het beeld dat we op zomervakantie waren en op de camping allemaal verschillende spelletjes gingen spelen.

Apenkooi spellen

De hele les komen allerlei klassiekers voorbij zoals het kat en muis spel en trefbal met als afsluiter het spel ‘iemand is hem, niemand is hem’. Na de gymles hadden we een rood hoofd van al het rennen en waren we zeker voldaan. Het is onwijs leuk om de gymlessen van ApenkooiGym te volgen. Net weer even op een andere manier sporten dan de standaard sportschool of voetballen op het voetbalveld. Want de lessen van ApenkooiGym zijn elke week weer anders! Wat kan je verwachten? Alleen maar leuke teamspellen en tikspellen die je aan vroeger doen denken. En ook al zijn we een jaartje ouder, we zijn nog net zo fanatiek!

Zin in fun en fanatiek? Sport en spel? En elke week wat anders met een grote groep gezellige mensen? Volg dan een lesje apenkooi van ApenkooiGym! Voor 5 euro volg je al een proefles. Voor meer informatie: tarieven, tijden & plaatsen. Klik hier.

ApenkooiGym

Meer informatie over ApenkooiGym

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag op verschillende tijden verschilt per locatie
Locatie: Amsterdam, Breda, Den Haag, Groningen & Utrecht

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply