Aqua Asia Club Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Japans eten met uitzicht op de Erasmusbrug: Aqua Asia Club Rotterdam

Als je sushi wil eten in Rotterdam is er echt genoeg keus. Maar nadat ik bij Aqua Asia Club Rotterdam was geweest, wilde ik alleen nog maar naar deze hotspot! Waarom? Terwijl je overheerlijk Japans eet kun je genieten van het onwijs gave uitzicht namelijk: de Erasmusbrug.

De Erasmusbrug is voor mij wat de Eiffeltoren in Parijs is. Als ik de brug zie heb ik weer het gevoel dat ik thuis ben. Daarom ben ik ook zo gek op deze hotspot, want wat is nou leuker dan eten met een uitzicht?Aqua Asia Club is gevestigd op de Kop van Zuid met uitzicht op de Erasmusbrug. Het is gevestigd in een groot pand met verschillende concepten, waardoor de ingang niet meteen zichtbaar is. Maar na het zetten van de eerste stap in dit restaurant was ik meteen verrast. Het is een hoogwaardig horeca concept met lounge gedeelte en restaurant. Het interieur is modern met de kleuren bruin en blauw waardoor het een warme en rustige uitstraling heeft.
Aqua Asia Club Rotterdam

Aqua Asia Club Rotterdam

Aqua Asia Club Rotterdam

Sushi bij Aqua Asia Club Rotterdam

Ik ben gek op sushi dus ook bij Aqua Asia Club gingen mijn ogen meteen naar dit deel van de menukaart. En wat was het goed! Zo hebben ze de standaard sushi’s zoals de Californië roll maar ook hele verrassende sushi’s, zoals verschillende inside out rolls. En de Unagi Roll met paling was ook heerlijk, die smelt zo weg op je tong. Vegetarisch Rolls hebben ze helaas niet, maar wel heel veel verschillende soorten vissoorten zoals kreeft, krab, paling en natuurlijk zalm en tonijn. Als al het andere op de menukaart net zo lekker proeft als de sushi, dan is Aqua Asia Club zeker een must op je hotspot lijst. Je wordt er namelijk heel goed geholpen, de kaart is erg divers en de sushi is ten top!

Aqua Asia Club Rotterdam

Aqua Asia Club Rotterdam

Meer informatie over Aqua Asia Club Rotterdam

Openingstijden: Maandag tot en met zondag geopend van 12:00 tot 00.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur.
Adres: Holland Amerikakade 106 in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Gezond en snel eten doe je hier - 3x Poké Bowl in Den Haag at

    […] Trek gekregen in Aziatisch eten? Check out Aqua Asia Club in Rotterdam!  […]

  • Leave a Reply