Arzu The Foodbar Supplier Rotterdam all day breakfast in Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Hotspot: Arzu The Foodbar Supplier Rotterdam

Van collega’s hoorde ik over de hotspot Arzu The Foodbar Supplier Rotterdam: dé plek waar je heerlijke pannenkoeken kan eten! Waar het zit? Op de Bergweg in het Oude Noorden in Rotterdam, dit is een plek waar steeds meer hotspots op poppen.

Deze hotspot begon eigenlijk met het ontwikkelen van handmade foodbars en vegan truffels. Arzu, de eigenaar, stond voorheen op de Swan Market deze foodbars zelf te maken. Een paar jaar verder zijn er al inmiddels meer dan 20 verschillende foodbar smaken te verkrijgen! De smaken die het meest besteld worden zijn de Peanutbar, de SaltedCaramel bar, de Redvelvet bar en de Hazel bar. In 2017 opende Arzu zijn eerste winkel op de Bergweg in Rotterdam. Een klein winkeltje waarbij de toonbank vol ligt met deze heerlijke gekleurde bars.

Pannenkoeken bij Arzu The Foodbar Supplier Rotterdam

Naast de foodbars staat Arzu ook bekend bij de Rotterdammer om zijn heerlijke pannenkoeken. Niet voor niets kreeg ik de tip van collega’s dat ik hier moest eten! De verwachting heeft zich waar gemaakt: Arzu is een plek waar je echt eens geweest moet zijn, want was de carrot pannenkoek heerlijk! Drie dikke kleine pannenkoekjes op elkaar met daaroverheen karamel saus, wortel en walnoten: om te smullen. Natuurlijk staat er nog meer op de menu kaart zoals de bananasplit of een pannenkoek met nutella. Zin in fruit? Dan kan je kiezen voor bijvoorbeeld Forestfruit, Applepie en Strawberry. Of wil je juist groente? Kies de Popey of ga voor de special van de dag. Er is echt genoeg keus en je kan bijna niet kiezen.

Geen zin in een pannenkoek of een foodbar? Je kan bij Arzu The Foodbar Supplier Rotterdam ook gewoon een broodje eten, highteaën of een zoet plankje eten. Liever iets gezonder? Ga voor een yoghurtje of een havermout.

Meer informatie over Arzu The Foodbar Supplier Rotterdam

Openingstijden: Arzu is geopend op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00.
Adres: Bergweg 209a in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Lipstickencupcakes at

  Oeeh ik ben gek op pannenkoeken en die foodbars zien er ook heerlijk uit!

 • Reply Laura | I scream beauty at

  Nu heb ik zin in pannenkoeken haha!

 • Reply Melissa at

  Hmm heerlijk! Wij eten eens in de 2 weken pannenkoekn. Kan er altijd zo van genieten

 • Reply Myrthe at

  Klinkt heerlijk en totaal eens iets anders. Nog nooit een carrot pannekoek gegeten 😉 jammer genoeg ligt Rotterdam niet direct in de buurt 🙈

 • Reply Nicole Orriëns at

  Oh lekker allemaal zeg. Ik krijg er meteen trek in. Balen dat Rotterdam zo ver weg is.

 • Reply ~Desi at

  Klinkt ontzettend lekker zeg. Hier ga ik snel naar toe. Thanks voor de tip!

 • Reply Kristof at

  Die carrot pancake ziet er wel gek uit. Als je het niet gezegd had zou ik niet weten dat het een pannenkoek was. Ik wil het zeker eens proeven!

 • Reply Adine @ LekkerLevenMetminder.nl at

  Wat ziet dit er lekker uit! Ik kom niet vaak in Rotterdam, maar ik zie wel dat ik dit dan op mijn Rotterdamlijstje moet zetten!

 • Reply Fleur at

  Naar aanleiding van je foto vroeg ik mij af wat het was, maar een carrotpannenkoek met karamel saus, wortel en walnoten, klinkt echt heerlijk

 • Leave a Reply