Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Bar Bistro Speakers in Den Haag

Onlangs kwam ik per toeval bij Bar Bistro Speakers in Den Haag terecht. Dit restaurant zit verstopt in de Maliestraat. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog nooit van had gehoord, terwijl het al twee jaar op deze plek zit. Doordat Bar Bistro Speakers er zo uitnodigend uit zag besloot ik om eens een kijkje te nemen.

Bar Bistro Speakers

Bij binnenkomst was het al gezellig druk. Er was een groepje met expats die een netwerkavond hadden. Het personeel van bar bistro Speakers dacht even dat we hier bij hoorden maar gelukkig zagen we al snel het tafeltje dat speciaal voor ons was gereserveerd.

We werden vriendelijk ontvangen door het personeel en kregen direct een drankje aangeboden. De kaart ziet er leuk uit, en hoewel hij niet eens zo heel uitgebreid was, was het wel moeilijk om te kiezen. Uiteindelijk werd het de steak tartaar, de dorade en… New York Cheesecake als dessert. Daar gaat m’n dieet!

Bar Bistro Speakers

Bar Bistro Speakers

Bar Bistro Speakers

We hoefden niet lang op ons eten te wachten. De borden waren mooi opgemaakt en het belangrijkste: het eten was echt heel erg lekker. Als dessert koos ik de cheesecake en ik kan je vertellen dat deze perfect was. Normaal is een cheesecake machtig, maar deze was luchtig en fingerlicking good. Als er nog een voor mijn neergezet zou worden, zou ik hem nog op eten ook!

Leuk om te weten: In bar bistro Speakers wordt iedere derde zondag van de maand live jazz georganiseerd, met gratis toegang. Naast de bistro zit theater Branoul, dit is van dezelfde eigenaar. Ik heb zelf het theater nog niet gezien of kunnen bezoeken, maar het schijnt net zo knus en gezellig te zijn als de bistro. Ze hebben regelmatig voorstellingen en (Engelse) stand-up comedy.

Ik heb een heerlijke avond gehad. Het personeel was ontzettend vriendelijk, het eten was lekker, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, de entourage was goed. Ik word heel erg blij van dit soort dingen. Opeens tegen een super fijn plekje aanlopen. Ik deel het dan ook graag met jullie!

 

Meer informatie over Bar Bistro Speakers

Openingstijden:  maandag tot en met zaterdag geopend van 17:15 tot 22:00 uur.
Adres: Maliestraat 16 in Den Haag

Dit artikel is geschreven door gastblogger Daisy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply