Bertmans in Rotterdam Centrum
Nederland, Rotterdam

Bertmans in Rotterdam Centrum: het bezoeken waard

Sinds ik in Rotterdam woon, alweer bijna 3 jaar, hou ik een lijstje bij met (het liefst gezonde) tentjes waar ik naartoe wil. Met het gevolg: die lijst wordt steeds langer en toch ga ik iedere keer naar dezelfde… Nu opende Bertmans in Rotterdam centrum onlangs haar deuren en ik kan je vertellen dat dit mijn favoriete hotspot is geworden!

Eén van de plekken waar ik regelmatig kom is Bertmans Noord. Het terras aan het water is heerlijk in de zomer, zeker in combinatie met een ice tea. Voor iemand die niet van de ‘echte’ ice tea houdt, hebben ze hem verdomd lekker gemaakt!

Bij die eerste vestiging in Noord bleef het niet, inmiddels is Bertmans 2.0 geopend aan de Karel Doormanstraat in het centrum van Rotterdam. De kaart is uitgebreid met meer bijzondere gerechten wat inhoud: nóg meer keuze. Gelukkig zit er voor iedereen wel wat lekkers tussen. Denk aan curries, appel havermout taart, bananenpannenkoekjes mét hun bekende cashewcrème!

Bertmans in Rotterdam Centrum

Het was druk, maar alles liep soepeltjes. We moesten eventjes wachten op een tafeltje, maar al snel hadden ze een plekje voor ons. De keuze voor onze lunch duurde daarentegen wel langer… na lang wikken en wegen, viel voor mij de keuze op de aubergine-wraps en die van mijn vriendin voor de salade met gekonfijnte eend, die overigens ook als burger te bestellen is.

Naast Bertmans Noord is nu ook Bertmans Centrum verkozen tot fijne plek! Hoewel ze erg verschillend zijn, is het concept op beide locaties duidelijk en herkenbaar; Gerechten voor iedereen (er wordt zélfs rekening gehouden met mensen met een voedselallergie), passend bij het seizoen en net een beetje anders dan standaard. En daarom, is Bertmans mijn favoriete Hostpot.

Meer informatie over Bertmans in Rotterdam centrum

Openingstijden: Maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 23.00 uur, vrijdag en zaterdag van 8.00 tot 24.00 uur en zondag van 9.00 tot 22.00 uur.
Adres: Karel Doormanstraat 292, Rotterdam

Dit artikel is geschreven door gastblogger Anne.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply