GYS Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Betaalbaar en biologisch eten bij GYS Rotterdam

Een tijdje terug ben ik samen met mijn vriend bij GYS in Rotterdam geweest. Dit restaurant staat al een tijd op ons lijstje. We zijn er zo nieuwsgierig naar geworden nadat wij er alleen maar goede verhalen over hebben gehoord. En nu kan ik zeggen, het viel absoluut niet tegen. Het is ook nog is heel leuk ingericht, dus heel erg gezellig om een avondje door te brengen. Ik vertel je graag meer over deze plek!

Via via hoorde ik dat GYS Rotterdam ontzettend betaalbaar is, biologische producten aanbiedt én een divers vegetarisch aanbod heeft. Wanneer je binnenloopt merk je ook aan alles dat GYS zich bezighoudt met consciousness, duurzaamheid en groen. Het interieur is namelijk ontzettend groen: aan de muur zie je verschillende stekjes van groenten (zo leuk!), ook zijn er veel planten te vinden en staat op ieder tafeltje mooie bloemetjes. Dat geeft direct sfeer. Het leukste is dat het bedrijf niet alleen zich bezighoudt met duurzaamheid binnen de gerechten, maar ook het interieur is duurzaam.

Een bericht gedeeld door Gys (@restaurantgys) op

Het was op een vrijdagavond dat ik hierheen ging en het was aardig druk, maar toch was er voldoende ruimte om te zitten en hoefden we niet te reserveren. Bij het bekijken van de menukaart wist ik al direct dat ik problemen zou krijgen met het kiezen van het juiste gerecht. Er stond zoveel lekkers op! Hoewel mijn vriend al gauw wist dat hij stickey turkey wilde, kon ik duidelijk niet kiezen tussen kapsalon (gezond en vegetarisch) en een van de lekkere burgers. Er staan vier burgers op het menu en ik kon uit geen van de vier kiezen. Met hulp van de bediening koos ik de kapsalon met tempeh. Als drankje koos ik een rabarbersapje, dat erg lekker was.

GYS Rotterdam

Wat ik zo leuk vind aan GYS is dat ze werken met streekproducten en ook veel moeite stoppen in hun gerechten. Je ziet dat er veel diversiteit wordt aangeboden: er zijn vegetarische opties, veganistische opties en ook glutenvrije opties zijn aanwezig. Ben je net zo’n fan geworden van GYS als ik? Leuke tip: je kunt hun cadeaukaarten geven aan een van je dierbaren. Leuke cadeaus om hen mee te nemen naar deze toffe plek!

Zoals eerder benoemd zijn de prijzen van GYS betaalbaar. De burgers kosten rond de €10-12,50 en de hoofdgerechten liggen rond de €12,50. Zin in een ontbijt? Dat kan al voor €7,-! Je kunt het ter plekke opeten en genieten van het gezellige interieur, maar je kunt er ook voor kiezen om af te halen bij GYS.

Meer informatie over GYS Rotterdam

Openingstijden: Maandags is GYS Rotterdam gesloten. Dinsdag tot en met donderdag van 11:30 tot 21:30, vrijdag tot en met zondag van 10:00 tot 21:30.
Adres: Nieuwe Binnenweg 182, Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Cassandra at

  Ik ben nog nooit in Rotterdam geweest, maar dit concept spreekt me erg aan. Als ik er kom dan zal ik eraan denken!

 • Reply Bianca at

  Ohh wat een leuke (of eigenlijk lekkere tip)! Helaas kom ik eigenlijk nooit in Rotterdam x

 • Reply priscilla at

  Oh dat ziet er lekker uit zeg! Jammer dat ik eigenlijk nooit in Rotterdam kom.

 • Reply Anja at

  Dat lijkt me heerlijk! Tijd om weer eens naar Rotterdam te gaan denk ik

 • Reply Tania at

  Aan de foto’s te zien ziet het er alvast heel lekker uit

 • Reply Mieke | mieksmind at

  Ik had al eerder gehoord van Gys maar ben er nog niet geweest, lijkt me lekker!

 • Reply missdudeblogging at

  Ik had er nog nooit van gehoord. Het eten ziet er in ieder geval ontzettend lekker uit. Deze ga ik zeker onthouden

 • Reply Liset - Beautydagboek at

  Leuk om zo’n hotspot uit te lichten. Ik woon er niet in de buurt, dus moet helaas overslaan!

 • Reply Anouk at

  Ik ga heel graag eten bij Gys. Het is niet duur en biologisch. Ook fijn dat er opties zijn voor mijn vegan broertje.

 • Leave a Reply