Sla Den Haag
Amsterdam, Den-Haag, Haarlem, Nederland, Noord-Holland, Utrecht, Utrecht, Zuid-Holland

Biologisch eten doe je bij saladebar SLA

Heb je zin om buiten de deur te eten, maar dan wel iets dat gezond is? Of heb je geen zin om te koken maar wil je wel graag thuis lekker en gezond eten? Ga dan naar saladebar SLA! Dit is een biologische saladebar met alleen maar gezonde salades. Denk jij dat je nooit vol zit na een salade? Na deze salades wel! Kies een van de door SLA samengestelde salades, of stel er zelf een samen. Eet hem daar of neem hem mee naar huis.

Bij de biologische saladebar SLA zie je genoeg variatie. Naast salades bieden ze ook sappen en soepen aan, die gebonden zijn aan seizoensproducten. Zo wordt er elk seizoen weer een nieuwe twist gegeven aan het menu. Ik kan je beloven: als je het menu van SLA ziet, kun je niet kiezen, zoveel lekkers staat er op de kaart.

Gezond eten bij saladebar SLA

Onlangs bezocht ik de saladebar SLA in Den Haag. Na lang twijfelen bestelden we de Vegen Sushi Bowl en de Hummus Bowl met daarbij de groene en roze smoothie. Benieuwd wat daar allemaal in zit? In het menu van SLA zie je de ingrediënten. Het eten smaakte ons werkelijk voortreffelijk. De verschillende ingrediënten hadden we zelf nooit bij elkaar gezocht, maar pasten heel goed bij elkaar. Je proeft goed dat de producten vers bereid zijn. Ja: dit is een plek waar je onbezorgd je bord helemaal leeg kan eten, en dat hebben we ook zeker gedaan ;).

saladebar SLA

Saladebar SLA is als familiebedrijf ontstaan vanuit behoeftes. Door reizen, allergieën, maar ook door ziekte, leerden de eigenaars hoe puur eten een enorme positief effect kan hebben op hoe je je voelt, zowel fysiek als mentaal. Ze begonnen met hun eerste vestiging in Amsterdam. Tegenwoordig heeft SLA negen locaties in de steden Utrecht, Haarlem en Den Haag.

saladebar SLA

Meer informatie over SLA

Openingstijden: maandag tot en met zondag geopend van 11:00 tot 21:00 uur.
Adres: gevestigd op meerdere locaties in Amsterdam, Den Haag, Utrecht & Haarlem.

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply