Bleyenberg in Den Haag
Den-Haag

Een hele dag in Bleyenberg in Den Haag – Deel 2: Lunch

Eeder ben ik al bij Bleyenberg in Den Haag geweest voor een lekker uitgebreid ontbijt (lees hier mijn ervaring). Maar, er is zo veel meer te beleven op deze leuke hotspot. Daarom ben ik terug gegaan voor een gezonde en vegetarische lunch. Lees daarom nu mijn ervaring over Bleyenberg in Den Haag, deel nummer twee. 

Deel 2: Lunch bij Bleyenberg in Den Haag

Wie komt er om 16.00 nog binnen rennen om te lunchen? Ja, ik! Bleyenberg was druk bezet met allerlei meetings en de tafels waren al gedekt voor het diner. Gelukkig mocht ik nog even plaatsnemen aan een klein, vierkant tafeltje aan de rechterkant van de zaak. Ondanks dat ik op de valreep nog even wat wilde lunchen (lunch is tot 16.30), werd ik enorm gastvrij ontvangen door de medewerkers van Bleyenberg.

Wat te kiezen voor lunch bij Bleyenberg in Den Haag?

Het restaurant heeft een heel uitgebreide brunch/lunch kaart met voor ieder wat wils. Van brioche met rivierkreeft tot houthakkersbrood met pompoenhummus: het wordt allemaal aangeboden voor een redelijke prijs onder de €10. Tegen het einde van de dag kan het alleen wel zo zijn dat bepaalde ingrediënten al op zijn en zal je je keuze moeten aanpassen. Dat hoeft helemaal niet erg te zijn, want zo probeer je ook nog eens iets nieuws!

Geheel in stijl van de Nationale Week Zonder Vlees, koos ik voor de mysterieus klinkende smoothie bowl met een topping van vruchten en noten.

Bleyenberg in Den Haag

Ervaring met de lunch bij de Kantine in Bleyenberg in Den Haag

Niet veel later bracht de aardige serveerster het masterpiece: de smoothie bowl. De smoothie bowl zag er net zo lekker uit als het smaakte! Maar, onderschat ‘m niet, deze vitaminen bom. Jeetje mina, ik kon het nauwelijks helemaal opeten. Ondanks dat ik helemaal voldaan was, voelde ik mij na het eten van deze gezonde smaaksensatie alsnog op en top een fitgirl.

Meer informatie over Bleyenberg Den Haag

Openingstijden: vanaf 09:00 tot 16:30 uur kun je doordeweeks terecht voor een brunch in de Kantine, op zondag is de Kantine geopend vanaf 10:00 uur.
Adres: Grote Markt 10, 2511 BG Den Haag

Dit artikel is geschreven door gastblogger Karlijn.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Borrelen en op stap bij Bleyenberg in Den Haag: alles is hier mogelijk! at

    […] de eerste twee delen over ontbijt en lunch bij Bleyenberg Den Haag werd het wel duidelijk dat je bij Bleyenberg Den Haag lekker kunt eten en […]

  • Leave a Reply