Bleyenberg
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Borrelen en op stap bij Bleyenberg in Den Haag

In de eerste twee delen over ontbijt en lunch bij Bleyenberg Den Haag werd het wel duidelijk dat je bij Bleyenberg Den Haag lekker kunt eten en dat dit een hele fijne plek is. Om te verduidelijken dat je hier letterlijk een hele dag kunt besteden, gaat het nu over Het Dak en Het Magazijn.

Borrelen op Het Dak en bij Het Magazijn van Bleyenberg!

Wil je van het zonnetje genieten maar heb je geen zin om naar het (drukke) strand te gaan of op de grote markt te zitten? Geen nood: bij Bleyenberg is een heus dakterras: een rooftopbar! Comfy lounge plekjes, aardige bediening en een prima kaart: check!

Het dakterras is deels overdekt en deels open. Er zijn bankjes, comfy lounge stoelen en stoelen, voor ieder wat wils dus. Vanuit de bar heeft de bediening zicht over het hele terras en is dus vrij snel bij je om je bestelling op te nemen. Als het zonnetje een beetje schijnt, is het lekker warm op het terras. Wanneer het wat harder waait is het al snel wat fris, maar dan kan je gelukkig altijd nog binnen gaan zitten. In ieder geval zeker een bezoekje waard!

A post shared by Bleyenberg (@bleyenberg) on

Uitgaan bij Bleyenberg Den Haag

Een nieuwe aanwinst voor Den Haag wat betreft uitgaan: Het Magazijn van Bleyenberg Den Haag. Wat is dat dan? De club ligt onder het restaurant en is bereikbaar via een zijingang. De evenementen kan je checken op de kalender die geüpdatet wordt op de website. Zo ook de micro-clubbing en silent disco. Klik hier het overzicht van opkomende evenementen.

Via het Facebook evenement kon je gratis toegangskaarten krijgen voor het evenement. Normaal gesproken wordt er €4,00 gerekend voor toegang. Om bij de garderobe te komen moet je je eerst over de dansvloer manoeuvreren. Het was niet zo druk, dus dat was prima te doen. Het magazijn zelf is industrieel ingericht en niet al te groot. Je kunt zien dat er goed is nagedacht over het concept en de inrichting: veel potentie dus!

Meer informatie over Bleyenberg Den Haag

Openingstijden: Het Dak is elke dag vanaf 11:00 geopend. De openingstijden van Het Magazijn verschilt per evenement, zie hier voor meer informatie.
Adres: Grote Markt 10, Den Haag

Dit artikel is geschreven door gastblogger Karlijn.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply