Eindhoven, Nederland, Noord-Brabant

Blije gezichten bij The Happiness Kitchen in Eindhoven

The Happiness Kitchen in Eindhoven is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip. Ik heb altijd twee redenen om deze hotspot te bezoeken: of je nou zin hebt in een lekker ontbijt, kopje koffie met iets zoets, uitgebreide lunch of een super healthy diner… het kan allemaal bij The Happiness Kitchen! Een paar weken terug vierde The Happiness Kitchen alweer hun tweejarig bestaan. Een goed excuus om eindelijk eens langs te gaan en een lekker taartje te eten. 

The Happiness Kitchen in Eindhoven is meer dan alleen een juicebar of restaurant. Bij The Happiness Kitchen hebben ze een concept waarbij ze de gasten willen ondersteunen om gezonder te eten en ze tegelijkertijd beter en vrolijker te laten voelen. Ze doen dit door 100% natuurlijke producten te serveren. Bovendien helpen ze de omgeving door lokale ingrediënten te gebruiken én zo veel mogelijk voor organic te kiezen. Of je nou lekker wilt zitten en relaxen of snel even iets wil meenemen voor onderweg, The Happiness Kitchen is er om al jouw wensen te vervullen!

The Happiness Kitchen én Café

Normaal gesproken ga ik altijd naar The Happiness Café om een lekkere cappuccino te drinken. Deze keer gingen we naar de andere locatie, The Happiness Kitchen, gelegen aan de Nieuwstraat in Eindhoven. Rond half 10 kwamen we aan en werden gelijk verrast door de feestelijke ballonnen buiten. Het was nog lekker rustig, dus Lot & ik konden even goed rondkijken in de zaak. Wat mij meteen opviel was het interieur, dat ervoor zorgde dat ik me gelijk op mijn plek voelde. Verder zag je gelijk alle versgebakken taartjes en healthy snacks staan waardoor mijn maag begon te rommelen.

The Happiness Kitchen in Eindhoven

Shop organic

Ze hebben ook een kleine ‘shop’ waar je allerlei organic producten kan kopen en super leuke truien met teksten als: ‘Honey’, ‘Avo’ & ‘Kale’. Van de barista kregen we de kaart en konden we lekker op ons gemakje iets uitkiezen. The Happiness Kitchen heeft een hele uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. Zo hebben ze bijvoorbeeld heerlijke All Day Breakfast gerechten van ‘The I-Can’t-Choose-Platters’ tot Yoghurt & Acai Bowls. Verder is er ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor de lunch je eigen Happiness Food Bowl samen te stellen. Voor zowel lunch als diner kun je ook heerlijke protein bowls en homemade veggieburgers bestellen.

The Happiness Kitchen in Eindhoven

Ultieme keuzes tegen keuzestress

Na lang twijfelen koos ik voor de Chocolate Breakfast Party, een heerlijke breakfast platter met allemaal lekkere dingen. Super fijn zo’n platter, voor iemand zoals mij die nooit kan kiezen in een restaurant! Naast het heerlijke eten hebben ze ook een uitgebreide drank keuze, heerlijke cold pressed juices, superfood smoothies, hot superfood drinks, verschillende koffie’s en nog veel meer.

Als je in Eindhoven bent, zorg er dan voor dat je sowieso even langsgaat bij deze toffe hotspot! Ik ga hier in ieder geval heel snel weer naar toe om lekker te lunchen of dineren.

Meer informatie over The Happiness Kitchen in Eindhoven

Adres: Nieuwstraat 25 in Eindhoven
Openingstijden: Dagelijks geopend van 09:00 tot 20:00 uur, vrijdag geopend tot 21:00 uur.

Dit artikel is geschreven door gastblogger Laurence.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply