Boca's
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Boca’s: de perfecte plek voor een borrel in Rotterdam of Amsterdam

Een drankje drinken met collega’s of vrienden vind ik echt onwijs gezellig om te doen. Alleen op een gegeven moment krijg je na al die drankjes toch een beetje trek. Meestal ga je dan naar een andere plek om uitgebreid te eten of je slaat het eten over.. Zin in een combinatie van drank en eten? Ga dan naar Boca’s, want zoals ze het zelf zeggen: “Borrel. Het mooiste woord der Nederlandse taal!”.

Boca’s is gevestigd in Rotterdam en Amsterdam. Overdag kun je heerlijke broodjes, soepen en salades bestellen, maar daar kwamen wij natuurlijk niet voor. Wij kwamen voor de borrel, want als Boca’s over zichzelf zegt dat ze de ideale plek zijn om te borrelen, dan moeten we dat natuurlijk wel even uitproberen!

Samen met vrienden ging ik borrelen bij Boca’s in Rotterdam. Aan de voorzijde van Boca’s is het terras gevestigd. Binnen kan je aan lage tafeltjes plaatsnemen of aan een statafel. Het restaurant is simpel met witte en houten elementen ingericht.

A post shared by Jamie-Lee (@jamielee_tr) on

Plateaus bij Boca’s

Bij een borrel moet er natuurlijk gedronken worden. Ze hebben een overzichtelijke wijnkaart samengesteld met Grapedistrict, die bestaat uit een combinatie van ‘klassiekers’ en nieuwe ‘ontdekkingen’. Ook kun je verschillende biertjes bestellen. Waarom kan je bij Boca’s perfect borrelen? Omdat je hier overheerlijke en hele diverse plateaus kunt bestellen! Kies uit een kaas, vlees, vis of een vegetarische plateau. Zin om zelf te kiezen? Dat kan ook, bestel gewoon verschillende hapjes!

Ik vind Boca’s zeker een leuke, fijne en gezellige plek om te borrelen. Juist omdat je naast je drankjes eten kan bestellen, maar niet gelijk een heel bord krijgt voorgeschoteld, maar verschillende hapjes. Voor mij is dit de ideale combinatie om te borrelen. Je kunt hier de klassieke borrelhapjes bestellen, maar ook juist een origineel vleesplateau dat bestaat uit biefstuk, Spaanse fuet, lamsmerguez, eendenrillette en kipsaté. Ook het vegetarische plateau met een tortilla van zoete aardappel, doperwtenpesto, falafel, caponata en wortel tarte tatin is een aanrader. Er is genoeg keuze en genoeg diversiteit!

Meer informatie over Boca’s

Adres: Mauritsweg 43 in Rotterdam, Westerstraat 30 of Sarphatipark in Amsterdam.
Openingstijden: Maandag t/m donderdag geopend van 10.00 tot 01.00 uur, vrijdag tot 03.00 uur, zaterdag vanaf 9.00 tot 3.00 uur en zondag vanaf 11.00 tot 1.00 uur.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply