Brasserie Pierre in Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Moderne en klassieke Franse keuken bij Brasserie Pierre in Rotterdam

Sinds ik in Rotterdam woon wil ik naar Brasserie Pierre in Rotterdam omdat deze hotspot er tof uit ziet. Het heeft een Franse uitstraling, modern en van de menu kaart word ik vrolijk! Brasserie Pierre: moderne en klassieke Franse keuken in het hart van Rotterdam.

Brasserie Pierre is te vinden in de gezellige Pannekoekstraat in Rotterdam. Het is er gezellig, het eten is er lekker en het lijkt of de zon er altijd schijnt. Daarom is Pierre al jaren publiekstrekker pur sang. Zowel locals als toeristen weten de weg naar deze spot in de Pannekoekstraat blindelings te vinden om vervolgens te genieten van deze Frans georiënteerde brasserie te bieden heeft.

Franse klassiekers op de kaart

De menukaart kent zijn klassiekers. Zo kun je je dag starten met koffie en croissants en eindigen met tarte tatin en crème brûlée. Tussendoor staan de gerechten zoals een heerlijke salade met geitenkaas op het menu of een omelet met gerookte zalm. Wil je graag onbeperkt genieten van de heerlijke Franse hapjes? Iedere zondag kan je onbeperkt genieten van de lunch gerechten van Brasserie Pierre. Zo kun je net meerdere en verschillende Franse hapjes proeven. Sharing is caring!

Brasserie Pierre in Rotterdam Brasserie Pierre in Rotterdam

Brasserie Pierre heeft niet alleen eten in de Franse stijl, maar natuurlijk ook een uitgebreide en doordachte wijnkaart. Want zoals het een echte Fransman betaamt, houdt Pierre ook van het schenken van een goed glas wijn. Heb je zin voor een Franse avond met het gevoel alsof je je in Parijs bevindt? Ga dan naar brasserie Pierre en laat je door hun heerlijke menukaart verrassen. Nu het steeds mooier weer is kan je genieten van hun terras, niets zo fijn als goed eten terwijl je in het zonnetje zit!

Brasserie Pierre in Rotterdam

Meer informatie over Brasserie Pierre in Rotterdam

Openingstijden: Elke dag geopend vanaf 10.00 uur
Adres: Pannekoekstraat 38A in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply