Buddha Bowl in Den Haag 1
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Proef de overheerlijke smoothiebowls bij Buddha Bowl in Den Haag

Onlangs ontdekte ik een hotspot in het Zeeheldenkwartier: Buddha bowl in Den Haag! Alles dat zich in een kommetje bevindt, vind ik leuk. Thuis maak ik geregeld smoothiebowls of acaibowls dus een bezoek aan Buddha Bowl in Den Haag kon dan ook niet uitblijven. 

Middenin de, als je het mij vraagt, leukste wijk van Den Haag is Buddha bowl gevestigd. Pal aan het Prins Hendrikplein kan je genieten van de diversiteit die deze hotspot biedt en wij gingen langs voor een overheerlijke smoothiebowl. Je kunt kiezen uit een paar soorten smoothiebowls, en dat maakte de keuze best lastig! Uiteindelijk koos ik de choco peanutlove, mijn vriendin voor de tropical mango. Twee tegenpolen: de mango smoothiebowl is enorm fruitig en zoet, wat lichter ook, terwijl de choco peanutlove een stuk romiger is en enorm vult. Na een flinke workout is een choco peanutlove dan ook zeker gewenst (en laat ik nou net hebben gesport voor mijn bezoek aan buddha bowl!).

Buddha Bowl in Den Haag 2

Rond openingstijd is het vrij rustig bij Buddha bowl en dat voelt ideaal om je dag op te starten. In de loop van de tijd zie je steeds meer mensen binnendruppelen die, net als jij, genieten van hun heerlijke smoothiebowl of pokebowl. Je kunt namelijk veel meer bestellen dan alleen de heerlijke smoothiebowl: een pokebowl of een heerlijke salade (ook uit een kommetje natuurlijk) is ook te bestellen. De gado gado salade ziet er echt to-die-for uit en die ga ik zeker nog eens bestellen als ik bij Buddha Bowl in Den Haag ben.

Buddha bowl is echt een toevoeging aan Den Haag, het is een heerlijke plek om te genieten van een fijne smoothiebowl en een koffie. Buiten dat is deze hotspot heel leuk ingericht, overal zie je planten om je heen wat zorgt voor een urban jungle gevoel. Het personeel is, niet geheel onbelangrijk, vriendelijk en vertelt je graag meer over het bedrijf en de producten die worden geserveerd. Langsgaan, dus!

Meer informatie over Buddha Bowl

Adres: Prins Hendrikplein 22, Den Haag.
Openingstijden: Iedere dag geopend van 11:00 tot 20:00

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply