Bumperkluiven
Breda, Nederland, Noord-Brabant

Het Leukste Food Festival van Breda: Bumperkluiven

Ik kijk er al het gehele jaar naar uit: hét leukste Food Festival van Breda: Bumperkluiven. Om eerlijk te zijn is dit hét leukste festival van Nederland, maar ik wil niet overdrijven! Alle foodtrucks staan op een leuk veld omringd door mooie grote bomen. Leuke picknickbankjes staan her en der verspreid, maar neem vooral je eigen picknickkleed mee en ga zitten waar je maar wil. Je kan makkelijk parkeren in de wijk eromheen. Het grootste voordeel vind ik dat ze zo lekker normaal zijn gebleven, geen muntjes maar gewoon betalen met euro’s. Heerlijk!

We zorgen er altijd voor dat we vrijdagavond vrijplannen om naar Bumperkluiven te gaan: de eerste avond van het festival! Heerlijk na een lange werkweek met een aantal vrienden (of familie), op de fiets naar Bumperkluiven. Het feestje kan beginnen! Je hebt zoveel keus: een wijnbar voor exclusieve wijnen, maar wil je gewoon een lekkere slobber wijn kan dit uiteraard ook. Ben je meer van het bier? Dan zit je hier goed! Speciaal biertjes of gewoon pils. Geen probleem. Ze hebben het allemaal. Voor het speciaal biertje moet je een paar euro borg betalen voor het glas. Liever dat dan dat het geschonken wordt in een plastic bekertje! En je krijgt gewoon je geld weer terug als je het glas weer inlevert.

bumperkluiven

Met ons drankje in de hand gaan we opzoek naar eten, waar hebben we zin in? Aziatisch, barbecue (zo’n Amerikaans groot ding met een olifanten slurf) hamburgers, man er is zoveel. Te veel om op te noemen en het leukste is gewoon om zelf een rondje te lopen en alle tentjes af te gaan, ontdek het zelf! Daarna plant je jezelf op een ideale plek. Wat wij leuk vinden is dicht bij een klein podium waar ze live muziek spelen. De sfeer die er hangt is onwijs relaxed.

Bumperkluiven

Ben je met vrienden (zonder kinderen) dan raad ik je zondagmiddag niet aan. Dit is de familie middag met een clown en van alles en nog wat. Als je wel met kinderen gaat is zondag de dag om er naartoe te gaan.

Het eten en drinken is er super lekker, maar ook de sfeer is echt fantastisch, lekker relaxed, chill en één en al gezelligheid. Dus, heb je nog geen plannen aankomend weekend, pak de fiets (of de auto) en kom naar Bumperkluiven! (en kluif je een ongeluk)

Klik hier en hier voor meer informatie over Bumperkluiven

Wanneer?
Vrijdag 6 juli 1600 – 2300
Zaterdag 7 juli 1300 – 2300
Zondag 8 juli 1300 – 2300

Adres: Witte de Withweg (veld bij het water), Breda

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply