By Kees Heerenveen
Friesland, Heerenveen, Nederland

Healthy hotspot in het hartje van Heerenveen: BY-KEES Heerenveen

BY-KEES Heerenveen staat voor puurheid, passie & beleving. De producten zijn zo natuurlijk, biologisch en eerlijk mogelijk. Je kan bij BY-KEES terecht voor ontbijt, koffie of lunch, maar ook om te studeren of te werken. Heb je geen tijd om te blijven? Alles BY-KEES is voor take away! BY-KEES is een huiskamer in de stad Heerenveen, een plek waar jij je elk moment van de dag thuis voelt. Marieke vertelt je precies waarom je hier naartoe moet.

A post shared by COFFEE BY-KEES (@justbykees) on

Mijn bezoek BY-KEES
Een tijdje geleden ben ik voor het eerst BY-KEES geweest. BY-KEES is een hippe hotspot met een uitgebreide menukaart. Dat is moeilijk kiezen dus! Ik ging voor de pumpkin spice latte en voor de salade met zoete aardappel, tempeh, quinoa en gemengde pitjes. Deze salade raad ik zeker aan en zou ik een volgende keer zeker weer kunnen nemen, zo lekker was hij. Mijn moeder koos voor de bietenburger met mango, feta en een huisgemaakte basilicum mayonaise. Deze burger was ook erg lekker en een echte aanrader als je zin hebt in een lekkere burger.

Volgende keer als ik weer eens langs ga, wil ik graag de haverpannenkoekjes met rozijnen, banaan, mango, rood fruit en maple syrup proberen. Verder lijken mij de verse smoothies en sappen erg lekker én wil ik zeker het speltbrood met avocado, rucola, feta, tomaatjes en limoen nog proberen. En als ik dan toch bezig ben, dan zou ik gaan voor de 3 plakjes bananenbrood in de smaken noot, chocolade en naturel (glutenvrij en vegan). Genoeg lekkers te eten bij BY-KEES, dus. Heel fijn zulke hotspots, waarbij je genoeg keuze hebt en terug kan blijven komen.

Meer informatie over BY-KEES Heerenveen

Adres: Vleesmarkt 10, Heerenveen
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 18:00 uur en zondags geopend van 11:00 tot 18:00 uur

Dit artikel is geschreven door gastblogger Marieke.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply