Capriole Café Den Haag
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Bij Capriole Café in Den Haag kan je terecht voor meer dan alleen koffie

Capriole Café Den Haag heeft al een naam zonder dat de meeste weten waar het zich bevindt of wat je er kunt eten of drinken. Zo hebben wij vooral gehoord over de lekkere koffie die hier geschonken wordt. Omdat Yara en ik er heel erg nieuwsgierig naar zijn geworden, moesten wij natuurlijk een bezoekje brengen aan deze ware hotspot. Wij hadden onze zinnen al gezet op een lekkere kop koffie, zonder te weten dat Capriole Café nog veel meer te bieden heeft dan alleen goede koffie. Wij hadden van te voren niet kunnen voorspellen dat wij deze hotspot aan ons favorieten lijstje zouden toevoegen. Wil je weten waarom? Lees dan verder. 

Capriole Café Den Haag

Capriole Café Den Haag bevindt zich op unieke plek

Capriole Café is gelegen op een unieke plek op de Binckhorst. Op het eerste oog niet meteen te vinden, ze zitten namelijk verschuild achter de bedrijvigheid. Vlak achter de FokkerTerminal ligt de Fokkerhaven, waar Capriole Café aan de haven gelegen is. Capriole is van oorsprong een koffiebranderij. Ook hier in het industriële pand branden zij hun eigen koffiebonen. Het restaurant heeft een unieke inrichting, met metalen deuren en design lampen. Je krijgt het idee dat je jezelf waant in een design restaurant in Scandinavië. Zie op de foto onze favoriet. Bij het restaurant hoort in de zomer een groot terras waar je in alle rust over het water kijkt. Je kunt hier genieten van live muziek – overigens ook in de winter op zondagen.

Capriole Café Den Haag

Capriole Café is meer dan alleen koffiebranderij

Capriole is van oorsprong een koffiebranderij maar dat doet niet onder aan het restaurant. Naast koffie drinken kan je hier namelijk ook heel goed eten. Wij kwamen rond lunchtijd en gingen voor toast avocado met gepocheerd ei en pancakes met blauwe bessen. Wat was het lekker! Wij zijn nu wel heel erg nieuwsgierig naar de rest van het menu. Leuk om eens uit te proberen is het 2-gangen of 3-gangen verrassingsmenu. Op de menukaart worden ook bijpassende wijnen en bieren geadviseerd. Niet zeker van wat je moet kiezen? Vraag dan het personeel om advies. Zij helpen je graag een keuze te maken en staan voor je klaar om je een avond van gastvrijheid te laten beleven.

Capriole Café Den Haag Capriole Café Den Haag

Leren over koffie

Bij Capriole Café kan je ook terecht met grote groepen, vergaderingen of voor een van de koffie workshop die Capriole zelf geeft. Je kunt hier de workshops koffie proeven, koffie branden, barista en koffie volgen. Een workshop volg je al vanaf €32,50 per persoon en een koffie proeverij al vanaf €5,- per persoon.

Capriole Café Den Haag

Meer informatie over Capriole Café in Den Haag

Adres: Fokkerkade 18, Den Haag
Openingstijden:
7 dagen per week geopend van 9:00 tot 23:00 uur.

Dit artikel is geschreven door gastblogger Lindsay.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Xarifa at

  Dat ziet er uit als een favo voor mij! Ik ga hier ook een keer naar toe! Bedankt voor het delen van dit aders!

 • Reply Quirina at

  Als ik weer is in de buurt van Den Haag ben zal ik zeker daar is een kopje koffie drinken

 • Reply Nicole Orriëns at

  Dit lijkt me een superleuke plek! Ik wou maar dat we dit in Doetinchem hadden!

 • Reply Marieke - designful.nl at

  Ziet er heel leuk uit. Ik hou echt van koffietentjes. Beetje ver weg voor mij, maar ik ga hem zeker onthouden.

 • Reply Melissa at

  Wat een leuke plek, en het eten ziet er heel goed uit.

 • Reply Girls-Things at

  Oh wat leuk! Die figuurtjes in de koffie vind ik zo mooi.

 • Reply Symone at

  Ziet er erg gezellig en lekker uit. Binnenkort ben ik in den haag dus ik heb al een leuke lunch plek. Heel mooi geschreven ook.!

 • Reply Eke at

  Prachtig plekje met zo te zien fijne gerechten! Een mooie omgeving en inrichting kan al zoveel doen he?

 • Reply debbythechocoholic at

  Wauw wat een leuke hotspot! Daar moet ik zeker eens naartoe, want ik kom heel graag in Den Haag!

 • Leave a Reply