About

Wij zijn Lindsay, Robin & Yara, wij hebben Chapter Adventure opgericht. We ontmoetten elkaar in 2014, toen we bij elkaar in de klas kwamen op het HBO. We hebben beiden communicatie gestudeerd en in het laatste jaar van onze studie kwam onze passie voor schrijven en creativiteit naar boven. Nu zijn we inmiddels afgestudeerd, hebben we een baan en zijn dol op hotspots zoeken en reizen.

Het idee van Chapter Adventure is ontstaan omdat wij graag creatief bezig zijn. Schrijven, foto’s maken, social media. We misten een online magazine waar de allerleukste plekken van Nederland te vinden zijn, waar de leukste activiteiten vermeld staan. Min of meer een online cityguide, alleen dan net wat anders. We besloten om het hef in eigen handen te nemen en dit zelf te bedenken!

Behalve de leukste plekken in Nederland delen we ook artikelen van onze vakanties, onder het kopje reizen. Hier delen we niet alleen onze eigen favoriete plekken maar vooral onze ervaringen, omdat dit voor ons belangrijke onderdelen zijn geweest bij de voorbereidingen van onze reizen.