Cheesecake Company Den Haag
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Proef de lekkerste cheesecakes bij Cheesecake Company Den Haag

Aan de Torenstraat tegenover de Grote Kerk zit de Cheesecake Company Den Haag! Het is een onopvallend zaakje waar ze al meer dan 9 jaar de meest verrukkelijke cheesecakes maken. Ben je verslaafd aan dit taartje? Dan is dit zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. 

Cheesecake Company Den Haag maakt de meest heerlijke, verse Cheesecakes die we ooit hebben geproefd! Dagelijks bakken ze echte all American cheesecakes, die gemaakt zijn met 100% creamcheese. De Amerikaanse Rebecca Joyner is de taartenbakster van Cheesecake Company Den Haag. Naast de traditionele smaken cheesecake houdt Rebecca ook erg van experimenteren, met ingrediënten als bosvruchten en chocolade cheesecakes. Zo staan iedere keer weer verschillende smaakcombinaties op je te wachten. De kaart van de Cheesecake Company is nooit hetzelfde en daardoor erg verrassend. Daarnaast kan je er ook andere verse creaties proeven zoals een overheerlijke chocolade fudge, de banana bread en fijne chocolate chip cookies.

Cheesecake Company Den Haag

Voor ieder wat wils bij Cheesecake Company Den Haag

Geniet van de overheerlijke cheesecake met een lekkere kop koffie erbij in het eetcafé of neem een stukje taart mee voor thuis. Cheesecake Company Den Haag maakt ook bestellingen voor verjaardagen, events of andere gelegenheden. Fun fact: je kan ook taarten in de vorm van een bonbon bestellen, maar ook andere vormen zijn mogelijk.

Opvallend is dat eigenaresse Rebecca vertelde dat zij vaak aan de persoon al kan zien wat voor cheesecake hij of zij gaat bestellen. Zo bestellen Aziaten vaak de hele gekleurde varianten, dit verklaarde ze doordat de toetjes van Aziaten ook erg kleurrijk zijn. De wat serieuzere personen bestellen vaak de naturel cheesecake en de creatieve mensen kiezen vaak ook voor de gekleurde cheesecake onder het mom van ‘laten we eens gek doen, ik probeer die gewoon!’.

Cheesecake Company Den Haag

Meer informatie over Cheesecake Company

Openingstijden: Dinsdag tot en met zaterdag: 10:00 – 17:00 uur. Op zondag is Cheesecake Company geopend van 11:00 – 17:00 uur.
Adres: Torenstraat 32 in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply