Chique O Latte
Nederland, Utrecht, Utrecht

Bij Chique O Latte ben je in de zevende hemel

Bij Chique o Latte in hartje Utrecht ben je in de zevende hemel. In chocolate heaven. De verleiding weerstaan is zelfs voor niet-chocoladeliefhebbers een uitdaging. Durf jij het aan?

Een behang van chocoladerepen. Dat is een van de eerste dingen die je opvalt als je het Utrechtse chocoladeparadijs nét om de hoek van de Bijenkorf binnenstapt. Vlak onder de bruine, opvallende wand vind je uitnodigende, groene, fluwelen banken waar je kunt genieten van chocoladerepen, bonbons, een ‘crazy red velvet cheesecake’, een ‘chocolate raspberry cake’ en nog véél meer.

Wat een eyecatcher: een wand van ‘chocoladerepen’!

Om je vingers bij af te likken bij Chique O Latte

Niet alleen daarvoor lopen chocolovers de deur van Chique o Latte aan de Sint Jacobsstraat plat. De high chocolateen ‘Chiqueolatte Fondue’ zijn volgens bedrijfsleider Mounia Lafou vooral favoriet. De chocoladefontein en fondue met vers fruit, cookies, lange vingers en marshmallows is naar eigen zeggen chocolicious. En als kers op de taart kun je niet alleen voor melkchocolade kiezen, maar ook voor wit.

Kun je de verleiding weerstaan en ga je enkel voor een drankje? (Ik daag je uit…) Probeer dan eens de bubble ice tea in de smaken mango, ananas, perzik, aardbei of groene appel. De kleine bolletjes zorgen voor een heuse smaaksensatie. Ook de smoothies, chai’s en warme en koude chocolademelk zijn niet gewoontjes. Denk aan een ‘iced chocolate mint’. Een koude chocolademelk met muntsmaak. Yum!

Is Chique O Latte in Utrecht insta-waardig? Check!

Thee met exotische titels

Kan jij genieten van een kop thee? Dan klinken de theesmaken met de exotische titels ‘peaceful dip’, ‘soul healer’ of ‘olive beauty’, een theesoort met vleugje olijfsmaak, vast als muziek in de oren. Je kunt kiezen uit diverse soorten en het fijnste van dit alles is: je mag de theekruiden eerst ruiken voordat je het theeglas aan je lippen zet.

Welke theesmaak is jouw favoriet? Ruiken maar!

En, chocoladeliefhebber of niet, ook het interieur is tot in de puntjes verzorgd. Niet alleen de bruine chocoladewand, maar ook de gouden accessoires en enorme marmeren balie met het meest lekkere, kleurrijke choco-aanbod ever zijn een lust voor het oog.

Het aller, aller, allerleukste? Dat je niet alleen vingerlikkend de zaak verlaat, maar ook jouw insta-feed helemaal up-to-date kan houden. Met de trap kom je uit op een verdieping met huisjes. Deze huisjes zijn geïnspireerd op de zeven grachtjes in Amsterdam en zijn volledig in fluweel-goud-marmerstijl. Insta-waardig? Check!

 Trek gekregen? Chique O Latte in Utrecht is zeven dagen in de week open van 08.00 tot 22.00 uur(!). Cacao-fans kunnen niet alleen naar Utrecht maar ook naar onze hoofdstad. In Amsterdam vind je Chique O Latte aan de Van Woustraat. Rennen!

Meer informatie over Chique O Latte in Utrecht

Locatie: St. Jacobsstraat 101 in Utrecht 
Openingtijden: Elke dag geopend van 08:00 tot 22:00 uur

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply