Club Vers Den Haag
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Een echte aanrader: Club Vers

Een van mijn favorieten plekken om te ontbijten is: Club Vers in Den Haag. Niet alleen omdat de ontbijtjes super lekker en divers zijn, maar ook omdat Club Vers Den Haag heel gemakkelijk te bereiken is. Op de fiets, maar vooral handig met de trein of tram want Club Vers is namelijk te vinden op de Stationsweg naast Holland Spoor.

All-day breakfast bij Club Vers Den Haag

Als ik bij Club Vers ben, bestel ik vaak de Healthy Pancakes. Gewoon omdat ik gek op pannenkoeken ben. Ze smaken altijd goed en hebt hier ook nog eens drie verschillende varianten! Welke dat zijn? Dat is een verrassing, want het menu wordt wel eens aangepast! Toch nieuwsgierig? Klik dan hier voor de menukaart van Club Vers. Natuurlijk hebben ze nog meer keus zoals de vegan wentelteefjes of een roze wafel, maar ook een croissantje met roomboter en jam. Bij zo’n smakelijk ontbijtje hoort natuurlijk ook een heerlijk drankje zoals een vers geperste jus, smoothie of warme dranken. Een heerlijk begin van je dag!

Club Vers Den Haag Club Vers Den Haag Club Vers Den Haag

Naast dat ze all-day breakfast serveren tot 16.00 uur kan je er ook dineren! Dit staat nog steeds op mijn to do lijstje en als ik zo de menukaart zie, wil ik bij Club Vers Den Haag wel binnenkort dineren. Ik zie namelijk alleen maar gezonde gerechten en er is ook volop op keus! Van een sushi bowl tot oesters of van empanadas tot de soep van de dag. Er is echt werkelijk van alles voor iedereen. Voor de vleeseter, vegetariër of veganist. Ze serveren ook op speciale dieetwensen of als je suikervrij, glutenvrij of lactosevrij eet. Ben je een keer in Den Haag en je wilt ontbijten? Ga dan naar Club Vers, ik vind het een echte hotspot aanrader!

Club Vers Den Haag

Meer informatie over Club Vers

Openingstijden: Maandag tot en met zondag: 09:00 – 21:00 uur. Op zaterdag en zondag is Club Vers tot 22:00 uur open.

Adres: Stationsweg 136a in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply