Cycle and the City
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Fietstour in Den Haag: Cycle and the City

Als verrassing voor de trouwdag van onze ouders wilden mijn broers en ik iets speciaals geven. Cadeaus zijn altijd leuk om te geven, maar het is nog nét wat leuker als je iets geeft om samen te doen. Nu zijn wij gek op fietsen (met name onze ouders dan). We hebben al eens fietstours gedaan in bijvoorbeeld Barcelona, Parijs en Vietnam, maar nog nooit in ons eigen Nederland. Het werd dus hoog tijd voor een leuke fietstour in de stad waar we wonen: Den Haag! Bij Cycle and the City ben je aan het juiste adres.

Cycle and the City

Op het internet worden er diverse fietstours aangeboden, maar de tour van Cycle and the City sprak ons het meeste aan. In tegenstelling tot andere tours gaan ze niet alleen langs de ‘highlights’ van Den Haag, maar laten zij juist de bijzondere, verborgen en onbekende plekken van de stad zien. Ook komen de echte Haagse lekkernijen en specialiteiten aan bod. Deze tour laat je op een heel originele manier kennis maken met de stad Den Haag.

Cycle and the City Cycle and the City

Sylvester en Fleur leiden je op een enthousiaste en persoonlijke manier rond op de gouden fiets. Dankzij hen is het zeker weten de leukste fietstour die ik ooit gedaan heb! Ze vertellen allerlei verhalen en weetjes in een goede combinatie van historie en heden. Ik heb verschillende plekken gezien die al bekend waren bij mij, maar toch ontdekte ik dingen die ik nooit had geweten over ons eigen stadje. Het is dan ook niet alleen leuk voor mensen van buiten de stad, maar ook voor echte Hagenezen zelf!

Cycle and the City

Ben je benieuwd welke bijzondere plekken wij in Den Haag ontdekt hebben? Doe de tour zelf en laat je verrassen! Succes gegarandeerd voor een leuke middag!

Meer informatie over Cycle and the City

Adres: Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply