Daily Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Daily Rotterdam de koffiebar en lunchroom op de Wilhelminakade

Ben je op de Kop van Zuid, en heb je zin in een smakelijk, vers en simpel broodje? Of trek in een heerlijke goede koffie? Dan ben je bij koffiebar en lunchroom Daily Rotterdam op Wilhelminakade 23 aan het juiste adres!

Bij Daily op het Wilhelminakade serveren ze heerlijke verse en simpele broodjes. Simpel? Ja, zo omschrijf ik ze; maar simple in a good way! Daily bakt namelijk elke ochtend dagelijks de broden, croissantjes en koekjes vers voor je af. En dit proef je. Ze zijn overheerlijk. Doordat ze niet té dik of uitgebreid belegd zijn, kan je ze omschrijven als simpel. Less is more: en hierdoor worden ze juist verrukkelijk. Ik bestelde een broodje met avocado, ei, tomaat en sla. Precies goed, én het smaakte naar meer. Ook de broodjes carpaccio en eier-truffelsalade waren smakelijk!

Daily Rotterdam

Daily RotterdamDaarnaast serveren ze verse sappen en koffie van Giraffe! Onder koffieliefhebbers is dit een top koffiemerk, afkomstig uit Rotterdam. Hoe leuk is het, dat een Rotterdamse zaak producten gebruikt uit eigen stad?  Giraffe is meervoudig bekroond als winnaar van de AD koffietest en daarom wordt dit merk niet voor niks gebruikt om de perfecte koffie of cappuccino te serveren bij Daily Rotterdam.

Daily Rotterdam op de Kop van Zuid

Koffiezaak Daily is te vinden op de Kop van Zuid. Naast de uitstekende koffie van Giraffe en de verse broodjes is er meer: voor de reiziger die op zoek is naar iets to-go is er ook nog een bijbehorende minisupermarkt van Daily.

Heb je geen tijd om langs te komen of wil je liever door knallen op je werk, bestel dan rustig je broodjes online en Daily brengt ze graag bij je langs.

Meer informatie over Daily Rotterdam

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag: 7:00 – 17:00 uur. In het weekend is Daily Rotterdam geopend van 08:00 tot 15:00.
Adres: Wilhelminakade 23 in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hotspot tip: betaalbaar en biologisch eten bij GYS Rotterdam at

    […] is GYS Rotterdam gesloten. Dinsdag tot en met donderdag van 11:30 tot 21:30, vrijdag tot en met zondag van 10:00 tot […]

  • Leave a Reply