verse patat den haag Dapp Frietwinkel
Breda, Nederland, Noord-Brabant, Utrecht, Utrecht

De lekkerste biologische friet eet je bij Dapp Frietwinkel

Ken je de Dapp Frietwinkel al? Hier kun je heerlijke verse biologische frieten eten! De frietwinkel is te vinden in de steden Utrecht, Zwolle, Breda, Den Haag en Leiden. Voordat de frietwinkel een winkel was, stonden de oprichters iedere vrijdag op de biologische markt op het Vredenburg in Utrecht. 

De verse frieten van Dapp Frietwinkel zijn gemaakt van biologische aardappelen. Als je een frietje besteld, worden de frieten voor je ogen gesneden met schil en al. Ze zijn dus altijd super vers wanneer jij ze in een puntzak krijgt. En ze zijn ook nog eens heerlijk, vooral de schil eraan vind ik erg lekker. Naast friet met een sausje kan je ook kiezen voor friet met stoofvlees. Geen zin in een frietje? Ga dan voor een kroket, bereid met biologisch vlees van de Groene Slager. Daarnaast hebben ze nog meer heerlijke biologische producten zoals de geitenkaaskroketjes, biologische drankjes van Lemonaid en Charitea. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier de kaart!

De frietfiets van Dapp Frietwinkel

Fun fact: de frietwinkel begon op de markt in Utrecht, vanuit daar reden ze op de Dapp Frietfiets om de heerlijke friet te serveren bij het publiek. Iedereen was zo lovend over de smakelijke frieten, dat ze na het succes de eerste frietwinkel in Utrecht geopend hebben. Daarna volgden de frietwinkels in Breda, Zwolle, Leiden en Den Haag. De Dapp Frietfiets bestaat nog steeds! Organiseer je een bedrijfsfeestje, bruiloft of iets anders feestelijks en wil je heerlijke smakelijke verse frieten op je feestje? Laat dan de Dapp Frietfiets komen en ze maken speciaal voor jou de beste frieten.

Meer informatie over Dapp Frietwinkel

Openingstijden: Dapp Frietwinkel is geopend van maandag tot en met zondag vanaf 11.30 tot 21.00 uur.  En op zondag tot 19.00 uur.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply