De IJssalon in Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

De IJssalon in Rotterdam

Ik ben dol op ijs! Eigenlijk vind ik héél véél eten gewoon erg lekker, maar goed ijs heeft in de zomer wel heel erg mijn voorkeur. Gelukkig heb je in Rotterdam verschillende ijssalons waar je ambachtelijk ijs kunt eten. De IJssalon is hier één van, ze zijn te vinden op de Meent, West-kruiskade en DS Janscharpstraat in Rotterdam en in Barendrecht. Ik ben een ijsje wezen eten bij de IJssalon in Rotterdam, op de Meent, een hippe zaak met heel veel keuze!

Voordat we het over alle lekkere smaken gaan hebben, nog een klein stukje historie over de zaak, want toen ik dit hoorde vond ik dit juist interessant om te delen met jullie! ​De eigenaar van De IJssalon is begonnen bij zijn vader in de bakkerswinkel. Echter ging zijn liefde uit naar ijs. Na veel experimenteren en het vak leren in Italië, opende hij  zijn eerste eigen zaak in Crooswijk.

De smaken bij De IJssalon

​Het ijs van De IJssalon is vers en ambachtelijk gemaakt. Ze maken het ijs van verse producten zoals vers fruit, versgeperst sap, vanillestokjes en natuurlijk melk, room en suiker. Ze hebben veel keuze en je kan bijvoorbeeld kiezen uit klassiekers  vanille, pistache, aardbeien, chocolade en nog veel meer. Daarnaast kan je ook kiezen uit bijzondere smaken als snickers, bastognekoek en oma’s appeltaart. Het is een mega lange lijst waar je uit kunt kiezen en gelukkig zijn niet altijd alle smaken tegelijkertijd verkrijgbaar, dat maakt het kiezen net wat gemakkelijker!

Als ik voor de toonbank sta zie ik al die lekkere smaken, maar kies ik toch altijd standaard voor chocola en citroen. Dit zijn gewoon mijn favoriete smaken en deze zijn altijd lekker! Ik vind de IJssalon in Rotterdam echt een aanrader om te bezoeken, zeker door de diversiteit!

Meer informatie over de IJssalon in Rotterdam en Barendrecht

Openingstijden: De IJssalon is op iedere locatie van maandag tot en met zondag geopend, alleen de openingstijden verschillen. Op de Meent zijn ze geopend van 11.00 tot 00.00 uur. Op de DS Janscharpstraat 298 van 10.00 tot 20.00 uur, op de West-Kruiskade 6 van 13:00 tot 20.00 uur. In Barendrecht zijn ze geopend van 12:00 tot en met 22:00 uur.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply