Koffiebranderij Boon
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

4x de leukste koffie hotspots in Den Haag centrum

Als je koffie zegt, dan zeg je Yara. Ik heb een ding met koffie: heerlijk vind ik het. Wat ik nog véél leuker vind is het vinden van de leukste koffie hotspots in mijn hometown, Den Haag. Ik duik graag de stad in voor een koffietje. Alleen, of samen. Om even bij te komen met een boek of om juist bij te praten. Met melk, zonder melk. Daarom delen we de leukste koffie hotspots in Den Haag centrum met je.

De plek waar de liefde voor koffie en fietsen wordt gecombineerd: Lola Bikes & Coffee

Dit blijft toch wel een van de leukste koffie hotspot in Den Haag centrum: Lola Bikes & Coffee. Als ik mijn favoriete plek mag kiezen, dan kies ik toch wel Lola Bikes & Coffee. De eigenaar van deze plek is behalve een koffieliefhebber, ook een fietsliefhebber. Vandaar de keuze om dit te combineren. Je kan hier van alles kopen dat te maken heeft met fietsen. Kleding, fietsen, je kunt je fiets laten repareren. Ze serveren hier Lola Kampala, dit is de ‘huiskoffie’, en wat ik zo mooi vind: van iedere verkochte zak wordt 2 euro gedoneerd aan de Stichting Kampala Cycling in Uganda. Ik hou van zulke initiatieven. Ook leuk: ze hebben een Cycling Club. Op woensdag om 19:00 en zaterdag om 9:00 kun je afspreken om te fietsen. Hou je niet zo van fietsen? Dan kan je ook alleen even langsgaan om hun overheerlijke koffie te proeven. Ze nemen hier de tijd voor je, iets wat ik fijn vind. Geen gehaaste koffie, maar koffie met passie.

Lola Bikes & Coffee – Noordeinde 91, Den Haag

leukste koffie hotspots in Den Haag centrum

Koffie drinken pal op het Buitenhof bij Hometown coffee

Ga ik met iemand bijpraten, dan ga ik steevast naar Hometown coffee. Hij staat niet voor niets in de lijst van de leukste koffie hotspots in Den Haag centrum. Hometown is zo’n fijne, knusse plek en is gevestigd in het centrum van Den Haag. Nabij het Binnenhof, pal op het Buitenhof. Zo leuk om hier rond te struinen en vervolgens op te warmen bij Hometown. De koffie vind ik vaak aan de sterke kant, maar dat is voor mij geen straf. Ik ben dol op sterke koffie. Je kunt je koffie ook meenemen én je hoeft geen extra bedrag te betalen als je een plantaardige melk kiest. Aangezien ik altijd haver- of sojamelk kies is dat voor mij heel fijn.

Hometown Coffee – Noordeinde 91, Den Haag

leukste koffie hotspots in Den Haag centrum

Eten, koffie drinken én shoppen bij Pim Coffee Sandwiches en Vintage

Met twee locaties in Den Haag mag-ie niet ontbreken op deze lijst: Pim Coffee Sandwiches en Vintage. In het centrum van Den Haag is Pim gevestigd op de Wagenstraat: je loopt er vanaf Den Haag Hollands Spoor zo naartoe als je naar het centrum gaat. Ik vind het een hele prettige locatie als ik toevallig even naar de stad wandel vanaf het station. Het voelt hier alsof je in een woonkamer bent beland, zo huiselijk en gezellig is het. Het personeel is vriendelijk en staat met een lach voor je klaar. Ook een van de redenen waarom Pim Coffee Sandwiches en Vintage in de lijst staat van de leukste koffie hotspots in Den Haag centrum.

Pim Coffee Sandwiches en Vintage – Prins Hendrikstraat 113 en Wagenstraat 144, Den Haag

leukste koffie hotspots in Den Haag centrum

De meest verse koffie drink je bij koffiebranderij Boon

Deze mag niet ontbreken in het lijstje van leukste koffie hotspots in Den Haag centrum! Bij binnenkomst word je heel vriendelijk begroet door de eigenaar van koffiebranderij Boon. Tevens ruik je meteen de geur van de verse koffiebonen, wat heerlijk is. De cappuccino met sojamelke was  Bij koffiebranderij Boon kan je terecht voor een kopje koffie maar je kan ook kiezen om bonen te kopen voor thuis. En er is aardig wat keuze! (Nog geen) Koffiemachine in huis? Geen probleem, je kan hier bijvoorbeeld een French press kopen of een percolator. De bonen worden hier zo voor je gemalen. Handig en nog eens lekker!

Koffiebranderij Boon – Prinsestraat 114, Den Haag

Wat zijn volgens jou de leukste koffie hotspots in Den Haag centrum?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply