De Uithof in Den Haag
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

De Uithof in Den Haag is meer dan een indoor ski- en snowboardbaan

De Uithof staat voor Hagenezen bekend als dé indoor ski- en snowboardbaan in Den Haag. Wist je dat je er nog veel meer kunt doen? Het is de ideale plek voor een dagje uit. Zo kan je hier sumoworstelen en lasergamen. Lees snel verder en ontdek wat De Uithof in Den Haag nog meer te bieden heeft. 

Wil je een dagje uit met familie of ga je een dagje gezellige dingen doen met vrienden? Dan ben je bij de Uithof aan het juiste adres, want er is echt van alles te doen. Wil je de kou in? Dan kun je snowboarden, skiën of schaatsen. Hou je meer van snelheid? Leef je dan uit op de kartbaan, vanaf april kun je er ook weer ijskarten. Ben je niet bang voor een beetje hoogte? Dan biedt de klimmuur je een leuke uitdaging. Ook biedt De Uithof andere activiteiten aan zoals lasergamen, sumoworstelen, bungee soccer, airsoft, arrow tag en bumperball. Wil je tussen de activiteiten door even tot rust komen? Dan kun je er ook nog een hapje en een drankje doen en uitkijken over alle activiteiten.

De Uithof in Den Haag

De kou in bij De Uithof in Den Haag

Ik heb leren skiën in De Uithof. Er is een lange indoorbaan waar je 365 dagen per jaar van een 225 meter lange piste af kan skiën of kan snowboarden. Met vier liften, twee sleep- en twee bandliften, zijn de wachtrijen kort en geniet je optimaal van de sneeuw. Voor beginners zijn er ski- en snowboardlessen te boeken, zodat je binnen no-time zelfstandig de piste af kunt. Ski- en snowboardkleding en materialen zijn uiteraard te huur!

Schaatsen kun je op de semi-overdekte 400 meter lange ijsbaan van De uithof, deze baan is geopend van begin oktober tot eind maart. Op de ijsbaan kunnen zowel beginners als gevorderden zich vermaken. Op het middenterrein van de ijsbaan ligt de funrink, die je gemakkelijk via de loopbrug kan bereiken. In de funrink hoef je geen rekening te houden met de verplichte rijrichting, hier mag je de gekste trucjes doen die je kent. Naast ‘normaal’ schaatsen kun je bij De Uithof ook terecht voor kunstrijden, curling en ijshockey. Van eind maart tot juni wordt de schaatsbaan het domein van de ijskarts. Henriëtte, van Travel around with me, is wezen ijskarten in de Uithof en schreef voor Chapter Adventure een artikel over de spectaculaire kartbaan weer geopend! Gierende en slippende banden, opspattend ijs, power en adrenaline: dat is ijskarten!

De Uithof in Den Haag IJskarten in de Uithof  De Uithof in Den Haag

Karten

Ga je liever voor spanning en snelheid? Dan ben je bij de kartbaan van De Uithof in Den Haag aan het juiste adres. Heerlijk scheuren over de racebaan! Van beginners tot gevorderden, van wedstrijdrijders tot kinderen, iedereen kan op de kartbaan van De Uithof zich uitleven. Met een spectaculaire kombocht en een heuvel is de kartbaan van De Uithof een leuke en uitdagende baan voor menig karter. Je kunt hier het gehele jaar door, van dinsdag tot en met zondag, racen.

Klimmen

Voor de klimmers onder ons is er een klimmuur aanwezig. De klimmuur van De Uithof is 21 meter hoog. Je kunt er als beginner terecht, maar ook voor de gevorderde is het een uitdaging. Een groot boulderhok en een buitenwand maken het compleet! De wanden variëren van iets kortere liggende wanden tot de lange overhang van bijna 22 meter hoogte. Verdeeld over 39 touwen zijn er ongeveer 130 routes af te leggen. Met goed weer wordt ook de buitenwand geopend.

De Uithof in Den Haag

Eten & Drinken

De Uithof biedt onderdak aan drie verschillende locaties op het gebied van eten en drinken. Je kunt heerlijk genieten in het Grand Café, met uitzicht op het gehele complex. In het Kartcafé rust je uit van het karten en gamen onder het genot van een koud drankje. Houd je meer van een gezellige en ontspannen sfeer, kies dan voor het Skicafé met uitzicht op de 400 meter lange sneeuwbaan.

Welke activiteiten komen bij jou op je lijstje te staan?

Meer informatie over De Uithof

Openingstijden: Dinsdag tot en met zondag is De Uithof geopend. De tijden per activiteit zijn erg divers kijk voor de specifieke tijden op de website.
Adres: Jaap Edenweg 10 in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply