Drieharingstraat Utrecht
Nederland, Utrecht, Utrecht

Maar liefst 9 verschillende culinaire restaurants in de Drieharingstraat Utrecht

In het centrum van Utrecht ligt de Drieharingstraat, tussen de Oudegracht en het Vredenburg. Het is een heel smalstraatje met 9 verschillende culinaire restaurants. Drieharingstraat Utrecht is dé culinaire hoofdstraat van Utrecht met grote diversiteit aan top restaurants. De restaurants zijn er voor iedere smaak en iedere portemonnee, zo is er voor ieder wat wils.

Aan het begin van de Drieharingstraat Utrecht zit het burgerrestaurant- wijnbar Pickles. Hier kan je de lekkerste hamburger eten gecombineerd met een heerlijke wijn zodat de beste smaakcombinatie ontstaat! De hamburgers worden bereid met zorgvuldig geselecteerde producten. Bij Pickles kan je helaas niet reserveren en moet je gewoon hopen op een plekje. Heb je zin om je eigen parade klaar te maken? Totaal wat anders dan normaal: ga dan naar Restaurant de Kleine Parade! De koks maken voor jou de specialiteiten van de kaart op een plateau. Daarna kies je jouw gerechten en stel je eigen parade samen! Hoe leuk is dat? Eetsmakelijk!

Drieharingstraat Utrecht

Nog meer restaurants in de Drieharingstraat Utrecht

Zin in vis? Dat doe je bij Restaurant Vis en Meer. Ze serveren spannende combinaties van vis. Meer een vleeseter? Dat kan hier ook! Genoeg keuze dus. Naast dit restaurant zit het restaurant RAAK! Bij RAAK! kies uit een menu van een Frans-internationale keuken, waar je heerlijk vrij ben in talloze mogelijkheden, zodat er voor ieder wat is!

En dan komen we aan bij Spekuk waar je heerlijk kunt eten en zo kan aanschuiven. Reserveren is namelijk niet mogelijk. Geniet hier van de rijke Indonesische eetcultuur. Na vier jaar De Garde, gericht op de Franse keuken, besloot eigenaresse en chefkok Jitske Jongedijk begin 2016 het roer om te gooien. Ze wilde terug naar haar Indonesische roots, maar dan wel op een eigentijdse manier.

Bij Van Buuren kan je genieten van de internationale keuken met Zuid-Europese accenten, verrassend eten voor een betaalbare prijs. Met een unieke SamSam-formulie. Dat betekent het eten van halve gerechtjes voor halve prijzen. Zo kan je bijna de gehele kaart proeven.

Zin in tapas? Bezoek dan naar de Tapasbar Vintage. Koude tapas, warme tapas, vis, vlees of vegetarisch: ze serveren het allemaal! Met een goed glas wijn kan je genieten van de fijnste tapasgerechten.

De Markt en zijn zusje

Dan heb je De Markt, zij hebben in 2011 de deuren geopend van dit Italiaanse restaurant! Hier lik je vingers af van de fantastische pasta’s en pizza’s of antipasti! De buren van De Markt zijn Naast De Markt, het kleine zusjes van. Net als bij restaurant De Markt kunt je bij Naast de Markt terecht voor typische Italiaanse gerechten, maar ook voor een heerlijke salade en een uitgebreide á al carte kaart met een breed mediterraan karakter. Plus bij Naast de Markt kan je gewoon terecht met groepen van 8 tot 20 personen!

De Drieharingstraat Utrecht, is een heerlijk smal gezellig straatje in Utrecht vol met smakelijke restaurants!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply