Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Favoriete koffieplek: Barista Café Den Haag

Gespot: Dais op haar favoriete hotspot! Barista Café Den Haag op de Frederikstraat! Een knus en gezellig tentje, met een persoonlijke touch. Benieuwd waarom dit Daisy haar favoriete plek is? Lees vooral verder.

Waarom is dit mijn favoriete plek in Den Haag? Het is er gewoon echt heel fijn! Ik vind het er knus en gezellig, je krijgt er die echte huiskamer feeling. Vooral op zo’n dag als vandaag: ik zit heerlijk onderuit gezakt in een van de leren fauteuils die er staat, lekker te schrijven, te dagdromen en te genieten. Mijn droom? Ooit een koffiezaakje als deze beginnen!

Of je er nu komt voor een ontbijtje, een lunch of één van de vele bijzondere koppen koffie of thee die ze er zetten, met vriendinnen of alleen, het kan allemaal en het is allemaal goed! Je treft hier expats, zakenlieden, gezinnetjes, vriendinnen, oude mannetjes die lekker een krantje lezen met een kopje koffie erbij. Ik houd ervan en voel me hier thuis. Het is ook echt stiekem mijn tweede thuis! Ik woon hier om de hoek dus als ik het thuis even zat ben, vlucht ik hier even naar toe!

Barista Cafe Den Haag
Barista Cafe Den Haag
Het is dan ook niet gek dat het personeel mij ondertussen als het meubilair beschouwd. De eigenaar is een prachtige vent! Hij kent iedereen en maakt ook altijd even een praatje met me, terwijl hij mijn drankje klaar maakt. “Zie je die 2 mannen daar? Let op, hij besteld zo 2 cappuccino”. “Goedemorgen Pat”, zegt de man en steekt 2 vingers op. Patrick weet genoeg en de cappuccino’s staan al klaar.

Ben je in de buurt van de Frederikstraat (het verlengde van de Denneweg), dan wil ik je zeker aanraden om hier een keer een kijkje te nemen! Ben je van plan hier vaker naar toe te gaan, net als ik? Vraag een stempelkaart als je afrekent! Bij een volle stempelkaart krijg je een gratis koffie naar keuze. Kijk! Daar worden we nog blijer van!

Barista Cafe Den Haag
Fotocredits Dais foto’s: Michel Kort Fotografie

Meer informatie over Barista Cafe Den Haag

Adres: Frederikstraat 66 in Den Haag
Openingstijden:
 Van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur, op zondag is Barista Cafe Den Haag van 9:00 tot 17:00 uur geopend.

Dit artikel is geschreven door gastblogger Daisy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Lodi at

  wat een prachtige ruimte zeg, daar kan je wel een tijdje doorbrengen. Ik kom niet vaak in Den haag maar dit zijn wel van die plekken awar ik van hou!

 • Reply Nicole Orriëns at

  Dat ziet er inderdaad supergezellig uit! Heel warm en behaaglijk.

 • Reply priscilla at

  Dat ziet er super gezellig uit! Ik ga dit plekje onthouden voor als ik weer een keer in Den Haag ben 🙂

 • Reply Manon at

  Wat een ontzettend leuk plekje zeg daar kan je lekker werken !

 • Reply Els at

  Het is daar wel heel mooi precies, knus en gezellig…. de barman lijkt dat ook!

 • Reply Judith at

  wat een relaxte plek zeg, heerlijk om te werken

 • Reply The Stubborn Way at

  Dit ziet zo leuk uit! Als ik een keer in den Haag ben ga ik daar zeker een koffie drinken!

 • Reply Fleur at

  Leuk! Die ga ik onthouden als ik weer eens ga winkelen in Den Haag

 • Reply Eke at

  Ik ben dol op Barista Cafe! Tenminste, het filiaal in Almere ken ik en die vind ik fantastisch. Het filiaal in Houten is een grote aanfluiting. Kun je dus skippen, hahaha.

  • Reply Robin at

   Grappig dat het zo kan verschillen! Maar fijn dat die in Almere ook top is!

 • Reply 5x fijn chocolademelk drinken in Den Haag doe je hier at

  […] bieden waar je terecht kunt om lekker wat te drinken. Wat dacht je van Daisy haar favoriete plek, Barista Café? Gelukkig zijn er veel plekken: voor ieder wat […]

 • Reply 5x hier eet je een super lekkere en zomerse smoothiebowl in Den Haag at

  […] jullie vaker voorbij zien komen op Chapter Adventure, het is namelijk mijn tweede thuis, zoals je hier kunt lezen. Sinds kort hebben ze hier ook een smoothiebowl op de kaart staan, die ik met liefde heb […]

 • Leave a Reply