Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Favoriete koffieplek: Hopper Rotterdam

Koffie is echt helemaal mijn ding. Ik kan iedere dag koffie buiten de deur drinken, maar aangezien het vaak aan de prijs is bewaar ik het voor de ‘speciale’ momenten, wanneer ik met mijn vriend in de stad ben of met vriendinnen afspreek. Nu heb ik een favoriete koffieplek in Rotterdam waar ik maar al te graag kom: Hopper Rotterdam! 

Mijn favoriete plek in Rotterdam om af te spreken met mensen, om even keihard te werken aan de website of om een boek te lezen: dat is Hopper. Het heeft een ontzettend fijne sfeer en ik heb altijd een heel warm en welkom gevoel. Precies het gevoel dat ik zoek als ik ergens even rustig koffie wil drinken. Ik kies altijd om wat te snoepen naast mijn koffie: ik neem standaard het Hoppertje. Een fijn hapje dat heerlijk zoet is en altijd goed smaakt.

Hopper Rotterdam

Hopper RotterdamHopper Rotterdam

Zin om wat hartigs te nemen? Je kunt hier ook terecht voor lekkere ontbijtjes of lunches. Wat dacht je van een croissantje op zondagmorgen met een fijne koffie? Daar zeggen wij geen nee tegen. Of wil je toch liever wat zoets eten? Dan is het Hoppertje, dat ik hierboven al noemde, een aanrader. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een klassieker iets: de brownie. Maar als je dan toch op deze fijne plek bent dan raad ik je toch aan om echt voor een Hoppertje te kiezen.

Wat ik zelf heel handig vind is dat Hopper twee vestigingen heeft. Een nabij de Witte de Withstraat, gevestigd op de Schiedamse Vest, en een in Rotterdam-Noord op de Zwaanhals. De vestiging op de Schiedamse Vest is de plek voor koffie én bakery, terwijl de vestiging op de Zwaanhals juist de roastery is, waar dus koffie wordt gebrand! Ook hier kun je terecht voor heerlijke baksels – geen zorgen.

Fun fact: wist je dat Hopper bekroond is in 2013, door het AD, met hun koffie? Ze wonnen de nationale koffietest. En dat proef je! Hun koffie is zo vers als het maar zijn kan.

Meer informatie over Hopper Rotterdam

Openingstijden: Schiedamse Vest is geopend op maandag t/m vrijdag van 8:45 tot 18:00, op zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00. Locatie Zwaanhals is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00.
Adres: Schiedamse Vest 146 en Zwaanshals 474 in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Wanda at

    Klinkt goed! Ik ben ook gek op verschillende soorten koffie maar doe het nooit om aan mijn blog te werken of gewoon te relaxen met een boek. Misschien toch maar eens uitproberen.

  • Reply 9x de leukste koffie hotspots in Rotterdam Noord at

    […] Hopper kent inmiddels twee vestigingen, een nabij de Witte de Withstraat en een vestiging in het Noorden. En die laatste, dat is toch wel een van mijn favoriete koffie hotspots in Rotterdam Noord. Een grote, ruime zaak waar je even kunt neerploffen na een wandeling. Ook handig: je kan hier heel goed flexwerken. De mensen die bij Hopper Noord werken begroeten je met een glimlach en je merkt dat ze een passie hebben voor de koffie en producten die ze hier verkopen. Heb je trek in iets zoets? Ga voor een hoppertje, een lekkere, zoete bladerdeegsnack. […]

  • Leave a Reply