Feel good in Groningen
Groningen, Groningen, Nederland

Sapjes en gezond lunchen bij Feel Good in Groningen

In een van de leukste straatjes van Groningen vind je Feel Good. Super leuk en mooi ingericht, waarvan je dan direct al weet dat het een leuke hotspot is. Duidelijk is: Feel Good in Groningen is een plek waar je terecht kunt voor heerlijke sapjes en een gezonde lunch! 

Na een shopmiddagje lopen wij nog wat rond te dwalen door de straten van Groningen, op zoek naar de perfecte lunchspot. Het is een zonnige en warme dag dus dat vraagt om sapjes en een gezonde lunch. Wij kwamen bij Feel Good terecht en wat was het top! Bij binnenkomst was ik direct onder de indruk van het interieur. Zo veel wooninspiratie op zo weinig vierkante meters. Lastig om te kiezen waar je nu gaat zitten. Lekker bij het raam aan de bartafels, neerploffen op een relaxte stoel, een van de plekjes voor de deur in de zon of ga ik voor de ultra leuke gele bank?!

Feel good in Groningen
Feel Good heeft ontzettend veel lekkere, gezonde gerechten. Alle gerechten zijn vers bereid met ingrediënten die aangeleverd zijn in de ochtend. Er zijn geen chemische toevoegingen en geraffineerde suikers in alle gerechten te vinden. De menukaart is dan ook een optelsom van heel veel lekkers. Van sandwiches tot sapjes en van bowls tot aan smoothies en natuurlijk cake. Lastig om te kiezen wat ik nou wil eten..

Feel good in Groningen

Wij gingen voor de avocado toast en de Feel Good burger. Echte aanraders! Je kan de Feel Good burger nog aanvullen met bijvoorbeeld een eitje, groentechips of avocado. Je wordt niet alleen blij van alle vitamines op je bord, maar ook van de opmaak. Om de perfecte gezonde lunch nog compleet te maken gingen wij voor een sapje en homemade ijsthee.

Feel good in Groningen

Feel good in Groningen

Feel good is zeker een healthy hotspot om lekker te lunchen of te genieten van een sapje. Goed om te weten dat Feel Good altijd met verse ingrediënten werkt en dat proef je dan ook. Maar ook liefde voor eten, gezondheid, milieubewust en happiness zijn belangrijk! Het was genieten, lekker in het zonnetje met een top lunch. Wat wil een mens nog meer? Handig om te weten: dat je alleen kunt pinnen bij Feel Good.

Meer informatie over Feel Good in Groningen

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00-19.00 en zaterdag & zondag 9.00-17.00
Adres: Oude Kijk in ’t Jatstraat 29, Groningen

Dit artikel is geschreven door gastblogger Melissa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply De favoriete hotspots in Groningen van Marjolein van Your Travel Guide at

    […] om te lunchen. Hippe en zelfs plekken waar je healthy kan eten genoeg. Een van mijn favorieten is Feel Good in de Oude Kijk in ’t Jatstraat. Een fijne plek waar je goed kunt eten. Ze hebben een menukaart […]

  • Leave a Reply