Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

5x fijn chocolademelk drinken in Den Haag doe je hier

De Nederlandse winters zijn koud! Met maar liefst -4 op de teller stond menig autobezitter zijn auto vanmorgen te krabben en iedereen zit ingepakt op z’n fiets om de kou te trotseren. Op dit soort momenten snakken wij naar een warme, dampende mok gevuld met chocolademelk. En natuurlijk met slagroom. Fijn chocolademelk drinken in Den Haag doe je hier!

De Haagse hofstad heeft genoeg fijne plekken te bieden waar je terecht kunt om lekker wat te drinken. Wat dacht je van Daisy haar favoriete plek, Barista Café? Gelukkig zijn er veel plekken: voor ieder wat wils.

Warme chocolademelk drinken in Den Haag

We hebben vijf hele leuke plekken op een rij gezet waar we graag komen voor een warme chocolademelk op een koude winterse dag. Van Scheveningen tot het centrum van Den Haag: wij hebben de fijnste plekken voor je geselecteerd.

Chocolademelk drinken in Den Haag doe je bij Hop & Stork Den Haag

Hij mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst: Hop & Stork! Deze chocolatier is gevestigd in de Haagse passage, waar veel winkels in gevestigd zijn. Ze noemen zichzelf hét verwenadres voor iedereen die van chocolade, koffie en pattiserie houdt. Hun chocolade is hemels, en al helemaal in de chocolademelk. Wat ik er zo leuk aan vind is dat je chocolademelk krijgt met een mooi figuurtje erin, een chocolade art kunstwerkje. Heb je zin in iets erbij? Kies vooral dan een heerlijk gebakje. Ik kan je garanderen: smullen geblazen.

 Meneer Chocola Scheveningen

De naam zegt eigenlijk al voldoende: je moet hier naartoe als je van chocolade houdt! Meneer Chocola is gevestigd in Scheveningen, ideaal na een lange winterse strandwandeling. Je kan kiezen voor een dark hot chocolat of een white hot chocolat. Natuurlijk kan je ook slagroom erbij krijgen. Ook leuk: behalve de overheerlijke chocolademelk kan je hier terecht voor een ontbijtje en lunch. En niet te vergeten de heerlijke patisserie: zelfgemaakte taarten en bonbons. Bekijk hun vitrine voor het actuele aanbod.

Lola Bikes & Coffee Den Haag

Een van mijn favoriete koffieplekjes in Den Haag! Ik werkte er letterlijk tegenover, waardoor het heel verleidelijk was om dagelijks een koffie te halen bij Lola Bikes & Coffee. Maar hun chocolademelk, die is ook erg lekker! Doe een stadswandeling en stop onderweg bij deze fijne plek, waar je even kunt bijtanken met een chocolademelk.

Pim Coffee Sandwiches en Vintage Den Haag

Deze prettige plek, Pim Coffee Sandwiches en Vintage zit op twee locaties in Den Haag en hoewel de naam zegt dat de focus vooral op koffie ligt, kan je hier ook lekker chocolademelk drinken. Al hun dranken zijn ook makkelijk mee te nemen als to go variant, waardoor je bijvoorbeeld je chocolademelk ook kunt meenemen als je door de stad heen loopt. Zin om even rustig te zitten? Geen probleem: het voelt heel huiselijk aan bij Pim Coffee Sandwiches en Vintage. Fun fact: je kunt hier bijna alles kopen dat je ziet staan. Van vloerkleden tot stoelen, van banken tot theepotten.

Chocolademelk drinken in Den Haag in The Penthouse in het strijkijzergebouw

Ken je The Penthouse al? In het bekende Strijkijzer gebouw in Den Haag kun je helemaal naar de bovenste etage, waar een restaurant gevestigd is. Drink hier je warme chocolademelk met uitzicht op Den Haag. Op een heldere dag kan je zelfs Rotterdam en het strand zien. Je kunt kiezen uit pure chocolademelk of melk chocolademelk van het merk Callebaut, dit is heerlijke Belgische chocolade. Je krijgt dan allemaal kleine chocolat chips die je vervolgens in je warme melk kunt doen. Zin in wat erbij? Kies dan vooral een lekker taartje van Maison Kelder.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Joanne at

  Oh wat lekker! Ik zou wel een pure chocolademelk willen proberen in The Penthouse 🙂

 • Reply Marijke at

  Oh dat klinkt allemaal erg goed! Ik drink meestal thee, maar een witte chocolademelk na een strandwandeling daar maak ik hier een kind wel heel blij mee!
  Die gaan we onthouden

 • Reply Nicole Orriëns at

  Ik word altijd misselijk van chocolademelk. Dan heb ik toch liever koffie. Maar chocolademelk is wel een gezellige drank!

 • Reply Jamey at

  Ik ben zo gek op warme choco! We maken het hier regelmatig thuis ook whaha

 • Reply Judith at

  mmmm ik ben dol op warme chocomel, nu meteen weer trek in

 • Reply Mariëlle | Me-licious at

  Ik hou van chocolademelk heerlijk! Ik zou wel zo’n grote mok met veel slagroom lusten.

 • Reply debbythechocoholic at

  BOON is naar het schijnt ook te vinden in Den Haag, daar serveren ze ook chocoladegerechten én koffie. Nu heb ik weer 5 extra redenen om nog eens naar Den Haag en scheveningen te gaan 🙂

 • Reply Cassandra at

  I love hot choco! Ik heb nog wel een receptje voor je op mijn interieurblog staan, mocht je hem willen, geef wen gil. Ik ga niet asociaal spammen namelijk

 • Leave a Reply