Groningen, Groningen, Nederland

Hip en knus lunchen bij Food matterz aan de Groningse grachten

Hip lunchen met uitzicht op de grachten in Groningen? Dat kan! Food matterz
is niet alleen hotspot met een hippe uitstraling maar ook een hotspot met ontzettend veel lekkere lunchgerechten en andere lekkernijen.
Je kent het wel, je fietst na een lange dag van college of werk terug naar huis en in je ooghoek zie je een leuk plekje waar je nog nooit bent geweest. Iedere keer weer denk je: “ja, daar moet ik snel even langs gaan”. Zo gedacht, zo gedaan en wat was het een top plek om lekker te lunchen en koffie te drinken!

Food Matterz in Groningen

Food Matterz in Groningen Food Matterz in Groningen Food Matterz in Groningen

Een stap over de drempel en je waant je direct in een wereld van heel veel delicatessen en interieur inspiratie. De inrichting van Food Matterz ziet er knus uit en ik moest al goed nadenken waar ik wil gaan neerploffen. Zou ik voor de grote bank gaan, de tafeltjes aan het raam met uitzicht op de grachten of ga ik voor een hoge bartafel?! Keuzes, keuzes, keuzes en dan moeten we nog gaan kiezen wat ik wil gaan eten (want de kaart is oh-zo-geweldig!). Er is ontzettend veel keuze, zoals een yoghurtbar waar je een eigen yoghurt kan samenstellen, een smoothie of een heerlijk kopje koffie. Ook kan je kiezen uit salades, warme broodjes en sandwiches.

Een aanrader bij Food Matterz is zeker het gehaktbrood met truffelmayo, rucola en parmezaanse kaas. Ook de bourgondische tosti met chorizo, kaas en paprika met heerlijke robuuste ketchup is een goede keuze. Het is een ware smaaksensatie in je mond.

Food Matterz in Groningen

Food Matterz is meer dan alleen een lunchcafé. Je kunt hier tevens je eten meenemen, super handig om de lekkerste yoghurt en koffie mee te nemen naar het werk. Daarnaast is Food Matterz een echte delicatessenwinkel. Je kunt er ook voor kiezen om producten mee te nemen naar huis of om cadeau te geven aan iemand. Kortom, een aanwinst voor Groningen om je eens heerlijk te laten verwennen met al het lekkers dat Food Matterz te bieden heeft.

Meer informatie over Food Matterz

Openingstijden: maandag 12:00 tot 18.00 uur en dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 12.00 uur.
Adres:Oude Ebbingestraat 86 in Groningen

Dit artikel is geschreven door gastblogger Melissa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply