Fooddock Deventer
Deventer, Overijssel

De eerste foodhal van Oost-Nederland: Fooddock!

Zoek jij nog een goede reden om Deventer te bezoeken? Dan is Fooddock, de eerste foodhal van Oost-Nederland, er zeker één! Smul van onder andere Afrikaanse chapati, frietjes met stoofvlees, Japanse temaki en Turkse köfte. In de indrukwekkende zwarte silo in het hippe Havenkwartier is er voor ieder wat wils.

Fooddock is gevestigd in een indrukwekkende graansilo

De oude graansilo waarin Fooddock gevestigd is, ziet er van binnen net zo indrukwekkend uit als van buiten. De écht industriële look past goed bij het concept, een bescheiden ruimte met zo’n tien verschillende internationale keukens. Een keer in de zoveel tijd wisselen de food-stands elkaar af. Hierdoor is het iedere keer weer een verrassing welke kleine gerechten je kunt proberen en is geen bezoek hetzelfde. Hoewel het interieur rauw en robuust is, is het binnen verrassend knus en gezellig.

 

Een bijkomend voordeel nu de zon weer wat vaker tevoorschijn komt, is het bijzondere terras. Op de aangelegde boot naast het pand is het bij mooi weer goed vertoeven. Met wereldse tapas van El Puerto en een koel speciaalbiertje wil je hier nooit meer weg! Ideaal voor de mooie lentedagen en de warme zomerdagen die er aan komen.

Combineren is leuker bij Fooddock

Wil je een bezoekje aan deze hotspot combineren met meer gezelligheid, kijk dan even in de agenda op de site. Regelmatig worden leuke evenementen georganiseerd in en rondom de silo. Zo barstte op zaterdag 14 april het festivalseizoen in Deventer los (met het gelijknamige Festival Los) en is het met veel muziek op 26 & 27 april nog lang gezellig tijdens het Deventer Koningsfestival.

Fun fact: vlakbij Fooddock vind je bioscoop Vue, met een arrangement kun je dit leuk om te combineren. Voor €30,- kun je gratis naar de film én ontvang je een tegoedkaart van Fooddock met €22,50. Kun je eerst je buik vol eten en vervolgens uitbuiken in de bios. Wat wil je nog meer?!

Meer informatie over Fooddock

Openingstijden: Fooddock is op woensdag, donderdag en zondag geopend van 12.00 tot 21.00 en op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur.
Adres: Zuiderzeestraat 2 in Deventer

Dit artikel is geschreven door gastblogger Sanne.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply