Foom
Antwerpen, België, Mechelen

De hemel voor ontbijt- en lunchliefhebbers: Foom in Mechelen

Een heerlijk spiegelei met spek of American pancakes in hartje Mechelen? In de schaduw van de Sint-Romboutstoren vind je Foom, een hippe ontbijt- en lunchbar. Wat ons betreft zeker een bezoekje waard! Je kan er uitgebreid lunchen en ontbijten in een Scandinavisch getint interieur en het personeel is supervriendelijk.

Buitenshuis ontbijten wordt steeds populairder. Ook geven ondernemers en klanten alsmaar vaker de voorkeur aan huisgemaakte en lokale producten. Foom heeft dit alles maar wil haar klanten vooral laten genieten. En daar slagen ze zeker in! Foom biedt verschillende (speciale) koffies, versbereid gebak, croques, burrito’s, wraps en nog veel meer. Je zal dus zeker niet met een lege maag van tafel gaan. Hooguit met wat keuzestress.

Wij kozen voor het hoevebrood met kip, rode pesto, rode ui, spek en parmezaan. Zeker een aanrader! Het is een frisse lunch die je goed vult. Dit samen met een huisgemaakte ijsthee van frambozen was echt de perfect match. Pluspunt: alles wordt op een mooie en Instagram-waardige manier gepresenteerd, niet onbelangrijk natuurlijk 😉! We hoefden helemaal niet lang te wachten op onze lunch en konden in de tussentijd genieten van het mooie interieur of een van de aanwezige magazines of kranten lezen.

Ik plan er zeker nog eens naartoe te gaan voor het ontbijt, want dat ziet er ook veelbelovend uit! Je kan gaan voor een klassiek ontbijt zoals spek met eieren, maar je kan ook all the way gaan en kiezen voor American pancakes. Of allebei natuurlijk, om je dag goedte starten.Foom

 

Foom high tea in stijl

Ooit al gedroomd van een uitgebreide high tea met je vriendinnen? Ook dat kan hier bij Foom. Voor de high tea is reserveren noodzakelijk maar dan word je wel helemaal in de watten gelegd. Je krijgt een étagère vol hartige en zoete hapjes en natuurlijk kunnen lekkere drankjes ook niet ontbreken.

Foom bevindt zich in het centrum van Mechelen maar let op, de plaatsen zijn beperkt. Deze ontbijt- en lunchbar is erg populair dus houd dat zeker in gedachten. Op de gelijkvloers kan je een knus plekje vinden maar ook op de eerste verdieping zijn enkele plaatsjes te bemachtigen. En tijdens het mooie lenteweer wordt ook het terras geopend.Foom Foom

Meer informatie over Foom

Openingstijden: Woensdag tot vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00, zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00, zondag geopend van 9:00 tot 16:30, maandag geopend van 8:30 tot 15:00, dinsdag gesloten.
Adres: Sint-Katelijnestraat 2 in Mechelen, België

Dit artikel is geschreven door gastblogger Leen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply