The Harvest
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Gezond en (h)eerlijk eten doe je bij The Harvest in Rotterdam

Onlangs schreven we over The Harvest in Rotterdam, een nieuwe plek waar je terecht kunt voor heerlijke en snelle maaltijden. Natuurlijk zijn wij langs geweest om te proeven of de menukaart net zo lekker is als lijkt.

Bij binnenkomst zal je direct verrast zijn door het prachtige interieur. The Harvest is ontzettend mooi en strak ingericht. Aan het begin van het restaurant zit een zitgedeelte, even verder op staat de bar waar je je eten kunt bestellen en waar het ter plekke voor je wordt gemaakt. Het personeel lacht je direct toe bij binnenkomst, maar ook het frisse interieur lacht je toe. Als je voorbij The Harvest loopt wil je eigenlijk direct al even naar binnenlopen om alleen al even te kijken wat je hier nu precies kunt krijgen.

The Harvest in Rotterdam

Ik had een bowl met zoete aardappel (mijn favoriet!), twee groenteburgertjes, bulgur, broccoli, kikkerwten en komkommer en in het midden wat bietenhummus. Mijn vriend nam bulgur, zoete aardappel, bloemkool (met kerrie) en kipdijfilet. Onze favorieten? Dat waren toch wel de bulgur, de bloemkool en de groenteburgertjes. Ik denk dat ik deze drie dingen iedere dag zou kunnen eten, zo lekker vind ik het. Door de afwisseling met de verschillende groenten is je bowl helemaal compleet en kan je genieten van een vullende, gezonde en lekkere maaltijd.

The Harvest in RotterdamThe Harvest in Rotterdam

Naderhand wilden wij nog een lekker toetje en we kozen de rabarbercrumble met warme aardbeien. Die warme aardbeien waren verrassend lekker, dat is iets dat wij nog niet eerder hadden gegeten. Het fijne aan dit dessert is dat het niet ongezond is.

The Harvest in Rotterdam

Ik ben helemaal fan van The Harvest. Het eten is lekker, het is gezond, betaalbaar en ze nemen de tijd voor je. Daarnaast vind ik het ook fijn dat er gebruik wordt gemaakt van local producten, aan het begin van de winkel hangt een bord waarop te zien is waar alle ingrediënten vandaan komen. En tenslotte: alles wordt zelf gemaakt. De bulgur, de groenteburgers, de crumble… Eerlijker en gezonder kan bijna niet!

Meer informatie over The Harvest in Rotterdam

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11:30 tot 21:00 uur
Adres: Proveniersstraat 36 in Rotterdam

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply