Gracy's Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Burgerrestaurant Gracy’s Rotterdam

Gracy’s Rotterdam is een burgerrestaurant rijker! En niet zomaar een restaurant waar je burgers kan eten. Nee Gracy’s is speciaal. Een American diner in het hartje van Rotterdam, naast het Schouwburgplein.

Zin om je burger een keer ergens anders te eten? Als of je ergens anders bent in een totaal andere wereld? Dat kan! Je beleeft hier een uniek beleving als of je even terug in de tijd gaat. Je beland namelijk in een jaren 50 omgeving, een echt burgerrestaurant uit de fifties zoals je in de Amerikaanse films ziet. Van deze plek worden wij onwijs vrolijk en eten hier graag de heerlijke burgers die ze serveren. Een klein geluk de kok maakt gebruik van de kooktechniek “slow cooking” en “open fire”. Zijn de burgers net even wat gezonder. Niet dat dat uitmaakt, want naast je burger kan je ook zo’n heerlijke aardbei milkshake bestellen met een te perfecte slagroom top. Dan blijft van dat ‘gezonde’ nog maar weinig van over.

Naast de overheerlijke burgers en de aardbei milkshake hebben ze nog meer. Je kan op ten top genieten van een echte jaren vijftig vibe met hotdogs en nog meer fantastische gekleurde milkshakes. Een unieke beleving om te lunchen of te dineren.

Gracy’s Rotterdam via Instagram

Wij kwamen achter deze hotspot via Instagram. Door de gekleurde foto’s en het fantastische eten werden wij erg vrolijk! En zijn we deze hotspot wezen bezoeken. Zin om te eten als of in de jaren vijftig bent? Breng dan zeker een bezoekje aan Gracy’s!

Zin in de burger? Maar geen zin om de deur uit te gaan? Je kan ook bestellen, zodat je thuis kunt genieten van de heerlijke Gracy’s burger.

Meer informatie over Gracy’s Rotterdam

Openingstijden: Woensdag tot en met zondag: 12:00 – 23:00 uur.
Adres: Mauritsstraat 1A in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply