Antwerpen, België, Mechelen

HAP Foodtruck Festival Mechelen: gezellige sfeer en heerlijke snacks

Begin juni strijkt het HAP Foodtruck Festival voor de derde keer neer in Mechelen. Deze keer wordt het Douaneplein omgetoverd tot een gezellige plek waar jong en oud kunnen genieten van heerlijke hapjes, drankjes en een streepje muziek!

De zomer is in aantocht en daarmee ook de vele foodtruck festivals die vrijwel ieder jaar weer terugkeren. Wie houdt er nu niet van lekker eten, heerlijke drankjes en een dansje doen op een zwoele lente-/zomeravond? HAP organiseert al een aantal jaar de meest gezellige foodtruck festivals. Hier kan je niet alleen terecht voor ‘rollende keukens’, maar ook voor prachtige sfeerverlichting, gezellige zithoeken en optredens van straatmuzikanten.

HAP foodtruck festival doorkruist het hele land maar op 1,2 én 3 juni komen ze Mechelen inpalmen. Dan vormt het Douaneplein, op een kwartier van de grote markt en het station, het decor voor dit evenement.

HAP foodtruck festival HAP foodtruck festival

HAP foodtruck festival: een foodtruck festival voor echte “happers”

Bij het HAP Foodtruck festival is er voor ieder wat wils. Er zijn gemiddeld zo’n 25 foodtrucks waar je terecht kunt voor lekkere burgers, Vietnamese mini-loempia’s, heerlijke ‘wurgers’ (dit zijn wafel burgers), heerlijke ijsjes en tal van andere culinaire gerechtjes. Naast de “happers” worden ook de drankliefhebbers op hun wenken bediend. Van verschillende wijnen tot gin-tonics naar hemelse cocktails, er is keuze zat bij HAP!

Enkele dagen voordat het evenement plaatsvindt zal de foodtruck line-up bekend gemaakt worden, en hierbij zullen de vegetariërs en veganisten zeker niet worden vergeten. Ben je benieuwd naar de definitieve line-up? Bekijk dan zeker de website van HAP foodtruck festival.

Dit foodtruck festival is elk jaar een perfect begin van de zomer en wat ons betreft ook dit jaar zeker niet over te slaan!

Meer informatie over HAP Foodtruck Festival

Datum: 1 juni vanaf 16:00 tot 3 juni 22:00 uur.
Adres: Douaneplein 2800 in Mechelen, België

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply