Harvest Coffee Brewers
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Overheerlijke koffie en fijn eten bij Harvest Coffee Brewers in Rotterdam

Een nieuwe hotspot in mijn favoriete stad: Rotterdam. Onlangs is Harvest Coffee Brewers geopend, mijn nieuwe favoriete plek die ik aan iedereen kan aanraden. Ga voor hun heerlijke coconut chia pudding of een avocado toast mét een gepocheerd ei. Vergeet vooral de koffie niet, want daar staat deze plek bekend om.

Robin en ik waren onlangs een dag in Rotterdam en bezochten Harvest Coffee Brewers. Harvest Coffee Brewers is het bedrijf van Loes en Zjevaun, twee ontzettend gepassioneerde ondernemers. Ze hebben jarenlange ervaring in de horeca én Zjevaun is uitgeroepen tot de beste barista van Nederland in 2012. Hij is toen naar de wereldkampioenschappen in Melbourne gegaan en heeft gemerkt hoe de koffie industrie daar is. Vastberaden besloot hij om terug te gaan en dat avontuur ging hij met zijn geliefde aan. Ze hebben bakken met ervaring opgedaan in het mooie Melbourne en hebben nu de handen ineen geslagen en mijn favoriete nieuwe plek geopend.

Fun fact: Harvest Coffee Brewers is geopend door middel van crowdfunding. Inspirerend!

Harvest Coffee Brewers

Een open gevoel bij Harvest Coffee Brewers

Opvallend is de vriendelijkheid van het personeel en de twee oprichters. Je wordt direct met een lach begroet door iedereen die werkzaam is bij Harvest Coffee Brewers waardoor hun passie voor dit bedrijf opvalt. Alles is heel open bij Harvest Coffee Brewers: het personeel, de keuken en het mooie uitzicht. Het geeft een welkom en huiselijk gevoel.

Harvest Coffee Brewers Harvest Coffee Brewers Harvest Coffee Brewers

Een podium voor de prachtige, smakelijke gerechten

Het eten is overheerlijk bij Harvest Coffee Brewers: anders dan hetgeen dat je normaal krijgt. Een echte smaaksensatie! Het viel ons op dat de gerechten heel kleurrijk zijn en de borden mooi opgemaakt zijn. Er is gebruik gemaakt van prachtig servies dat handgemaakt is, waardoor de gerechten er nóg mooier uitzien. Het is een soort podium voor de prachtige opgemaakte en smakelijke gerechten.

7 dagen per week is Harvest Coffee Brewers geopend, van 7 uur tot 16:00. Je kunt genieten van de overheerlijke menukaart, met een uitzicht op de haven en de fijne industriële inrichting. Ook kan je ervoor kiezen om de producten mee te nemen. Door de gastvrijheid, de fijne inrichting en de menukaart kan ik iedereen aanraden om naar deze plek te gaan. Je zult je er thuis voelen.

Meer informatie over Harvest Coffee Brewers

Openingstijden: Van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 16:00, in het weekend van 8:00 tot 16:00.
Adres: Glashaven 107 in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 4x de leukste koffie hotspots in Rotterdam centrum at

    […] new hotspot in town: Harvest Coffee Brewers. Een van de eigenaren, Zjevaun, is bekroond tot beste barista van 2012, heeft jarenlange ervaring […]

  • Leave a Reply