Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Heerlijk eten bij Bertmans Rotterdam

De afgelopen maanden ben ik meerdere keren bij Bertmans Rotterdam geweest, een van mijn nieuwe favoriete hotspots in Rotterdam. Ze hebben hier all day breakfast, je kunt er voortreffelijk lunchen en ook het diner is heerlijk. De meest bijzondere combinaties komen hier voor en dat is misschien ook wel waarom ik hier graag een lekker ontbijtje eet.

Bertmans Rotterdam is een heerlijke plek, gelegen op een fijne locatie in Rotterdam Noord. Ze serveren super veel biologische, vegan en glutenvrije gerechten. Ik kan altijd lastig kiezen van de menukaart, dat vergt wat tijd. Als ik niet goed weet wat ik wil, kies ik voor de pannenkoeken. Ook het gepocheerde ei op toast is echt super lekker. Ik denk dat dat komt door de gember lente-ui dressing, die is namelijk heel smaakvol.

Wereldkeuken bij Bertmans Rotterdam

Veel van de gerechten bij Bertmans zijn gebaseerd op de wereldkeuken en daarnaast wordt veel gewerkt met groenten. Dat zie je zeker terugkomen in de gerechten die worden geserveerd: ze zijn vaak een echte eyecatcher. Niet alleen het eten is super lekker (en ziet het er prachtig uit), ook de zaak is prachtig ingericht. Bertmans is een vrij knusse zaak, er is namelijk niet heel veel ruimte om plaats te nemen. Het is een vrij simpele inrichting die wordt gebruikt: veel hout, staal en bakstenen. Heel industrieel, maar dat vinden wij een mooie inrichting.

Bertmans Rotterdam

Zoals je ziet zijn de pannenkoeken een groot favoriet!

In de zomer is het terras van Bertmans Rotterdam geopend en dat vinden wij fijn! Niets zo lekker als je ontbijt buiten eten op een warme zomerdag met de zon in je nek. Het liefst zou ik ieder weekend bij Bertmans eten, het eten is zo divers: een echte smaakexplosie. Behalve het eten zijn ook de sapjes en de koffie om te smullen, zeker een aanrader.

Meer informatie over Bertmans

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag: 8:45 – 22:00 uur. In het weekend is Bertmans Rotterdam geopend van 09:30 tot 17:30.
Adres: Zaagmolenkade 15 in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Sofie Katelijne at

  Wauw, wat ziet dat er heerlijk uit zeg, zeker eens een bezoekje waard!

  • Reply Yara at

   Ja, moet je doen als je in Rotterdam bent! Een beetje verstopt in Rotterdam-Noord, maar zeker een aanrader.

 • Reply Lodi at

  Het ziet er goed uit, ik kom eigenlijk nooit in Rotterdam, maar dit is zeker een bezoek waard! zo te zien.

  • Reply Yara at

   Zeker! Rotterdam heeft veel goede plekken 🙂

 • Reply Sterkemama at

  Jemig dit ziet er echt heerlijk uit zeg! Ik zal het uithouden voor als ik een keer in de buurt ben!

  • Reply Yara at

   Hihi, goed idee!

 • Reply Esra at

  Ziet er echt verrrrrukkelijk uit!!

 • Reply julia at

  en ik had al zo’n honger….nu nog.meer

  • Reply Yara at

   Oeps, hihi.

 • Reply MamaPlaneet at

  Tegenwoordig is Rotterdam 2 en een half uur rijden (1 richting) dus we komen er helaas bijna nooit. Maar het ziet er zeker goed uit.

  • Reply Yara at

   Oh jeetje, dat is wel een stukje rijden!

 • Reply Joanne at

  Dat ziet er lekker uit zeg! Vooral die pannenkoeken 🙂 Wie weet ben ik ooit in de buurt om even langs te gaan!

 • Reply Judith at

  mmm die avocado toast ziet er echt erg lekker uit!

 • Reply Manon at

  Dat ziet er zeker lekker uit, ben niet zo heel vaak in Rotterdam maar ik ga het in gedachten houden

 • Reply Mieke | mieksmind at

  Ik kom vrijwel nooit in Rotterdam maar het ziet er goed uit,

 • Reply Jessica at

  Ik ben nog nooit in Rotterdam geweest erg he haha. Wie weet dit jaar maar een keer doen.

 • Reply Sanne at

  oh alleen al die foto doet mij er naar verlangen. Ziet er daar echt lekker uit.

 • Reply Marieke at

  Wat ziet dat er heerlijk uit zeg! Ik ken dit tentje nog niet! Even onthouden voor als ik weer eens in Rotterdam ben!

 • Reply Xenia at

  Ik ben gek op hotspots en plekjes zoals deze zijn zo leuk!~Het is dat het niet naast de deur is anders had ik zeker eens een kijkje genomen

 • Reply Tessa at

  Ik moet geloof ik hoognodig eens naar Rotterdam, het lijstje met leuke hotspots wordt maar groter. Leuk!

 • Reply Sherry at

  Dat ziet er lekker uit. Ik krikg meteen trek.

 • Reply Fleur at

  ahah die pannenkoek met banaan en bosbessen ziet er heerlijk uit! Wij hadden hier een koffietentje waar zo dat ook op het menu hadden staan. Heerlijk, maar helaas van de kaart geraakt

 • Reply Nicole Orriëns at

  Wat handig dat je daar gewoon prima veganistisch kunt eten! Hier in de Achterhoek is dat namelijk best heel lastig.

 • Reply Bertmans in Rotterdam Centrum: het bezoeken waard at

  […] van de plekken waar ik regelmatig kom is Bertmans Noord. Het terras aan het water is heerlijk in de zomer, zeker in combinatie met een ice tea. Voor iemand […]

 • Leave a Reply