Hoofdkantoor van Man met Bril koffie
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Koffie op z’n Rotterdams bij het Hoofdkantoor van Man met Bril koffie

Al vaker zag ik Man met bril koffie voorbij komen, échte Rotterdamse koffie die hier gebrand werd en verkocht werd aan hotspots als By Jarmusch. Toen ik hoorde dat zij een eigen koffiebar hebben ben ik natuurlijk langsgegaan om een kijkje te nemen en natuurlijk hun koffie te proeven. Je leest hier meer over Hoofdkantoor van Man met Bril koffie.

In de Rotterdamse Hofbogen, aan de Vijverhofstraat, zit het zogenaamde Hoofdkantoor van Man met Bril koffie. Je zit hier, zoals Man met Bril het zegt op hun site, “tussen branders, blije barista’s en balen bonen. Zo drink je koffie in Het Hoofdkantoor. Je kunt precies zien hoe je koffie wordt gemaakt, vraag maar raak”. Hoe leuk is dat? Dit is dus de place-to-be waar alle magic gebeurt.

Hoofdkantoor van Man met Bril koffie

Het Hoofdkantoor wordt bestempeld als de allerbeste plek om koffie te drinken in heel Rotterdam. Waarom? In 2015 is deze plek bestempeld tot Beste Nieuwe Koffiebar van Nederland, door Esquire. Tijd om te testen! Ik vroeg om een cappuccino met sojamelk, maar helaas hadden ze dit niet. Er was jammer genoeg geen alternatief voor koemelk. Desondanks nam ik toch een cappuccino, alleen dan met normale melk. Mijn vriend bestelde er ook een. Heel leuk: we kregen beiden een verschillende cappuccino waarbij andere bonen waren gebruikt. Mijn favoriet was die met de bonen uit Costa Rica.

Hoofdkantoor van Man met Bril koffie

Ik heb hier vrij lang gezeten en vind het een fijne plek. Je kan hier heel gemakkelijk werken onder het genot van een fijne koffie. Zin in afwisseling? Neem dan iedere keer andere bonen. In totaal zijn er 8 verschillende bonen die je kunt proberen. Iedere boon heeft zo zijn eigen smaak. Hoe origineel en leuk?! Dit maakt het Hoofdkantoor tot een hele originele en fijne hotspot waar we graag vaker komen.

Meer informatie over het Hoofdkantoor van Man met Bril koffie

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00. Op zaterdag en zondag geopend van 9:00 tot 18:00.
Adres: Vijverhofstraat 70, in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply De plek om hotspots te spotten in Rotterdam Noord: de Hofbogen at

    […] het Hoofdkantoor, van Man met bril drink je een goede kop koffie gemaakt met hun eigen gebrande koffiebonen. Een paar deuren verder […]

  • Reply 9x de leukste koffie hotspots in Rotterdam Noord at

    […] in de Hofbogen: het Hoofdkantoor van Man met Bril koffie. Dit is toch wel een bekende koffiebranderij hier in Rotterdam, want de koffie wordt hier gebrand! […]

  • Leave a Reply