Hinterland
België, Brussel

Grote hoeveelheid diversiteit bij hippe plek Hinterland in Brussel

Sinds een paar maanden kom ik steeds vaker in Brussel, een stad die net zo ruig is als Berlijn en vaak net zo mooi als grote Franse steden. De stad heeft ontzettend veel hotspots en een goede keuze maken is vaak lastig. Gelukkig is na een bezoek aan Hinterland die keuze niet zo moeilijk meer.

Deze koffiebar/lunchroom heeft iedere dag wat nieuws te bieden en voegt vaak nieuwe dingen toe op hun menu, zo is er voor iedereen wel wat lekkers. Van de scrambled eggs met gerookte zalm tot de toast met avocado en zoete aardappel. Alles wordt vers bereid in de keuken, waar de focus vooral ligt op vegetarisch en vegan eten.

De dag dat m’n vriendin en ik er waren lagen er in de vitrine van de bar een glutenvrije choco-pecan brownie en een amandel-kersentaart. Als echte zoetekauw koos ik natuurlijk voor de brownie en wat een genot was dat! Aangezien ik echt kan genieten van alles met chai en matcha, koos ik als drankje voor de iced chai latte. M’n vriendin koos de gewone iced latte met kokosmelk. We hadden allebei ook een ginger shot gekozen om weer even wakker te worden en snel wat vitaminen binnen te krijgen.

Een plek om langer te blijven hangen

Omdat je bij Hinterland erg fijn kan zitten, besloten we nog even te blijven en wat te studeren onder het genot van onze drankjes. In de weekenden is het, vanwege de drukte, een laptop-vrije ruimte van elf tot drie. Zo kan iedereen die even wil zitten dit ook kan doen en hangt er geen werksfeer. Wij zaten er zelf namelijk ook al een stuk langer dan we dachten. Daarom besloten we nog een tweede ronde te nemen!

Hinterland

Een lime lemonade en voor mij de mooie iced matcha latte en ook nog een stukje van de brownie om mee naar huis te nemen. Want naast dat het een heerlijk plekje is om te zitten, kan je alles ook meenemen of bestellen! Zo kun je thuis ook nog nagenieten van alles dat dit plekje te bieden heeft.

Meer informatie over Hinterland

Adres: Charleroise Steenweg 179 in Sint-Gillis, Brussel.
Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 tot 18:00. Zaterdag en zondag geopend vanaf 09:00.

Dit artikel is geschreven door gastblogger Victor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply