Holy Smoke terras
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Holy Smoke: grillen tot z’n max

De West-Kruiskade is een bekende winkelstraat voor de Rotterdammer. Aan deze drukke straat op de hoek van het Tiendplein zit de foodbar Holy Smoke. Een stoer restaurant met een heerlijk terras voor in de zomer waar je magnifiek comfortabel eten kunt eten. Ze maken hier geen onderscheid tussen lunch en diner: de grill staat hier de hele dag aan! Dat is garandeert smullen!

Holy Smoke bevindt zich in een historisch hoekgebouw dat stoer, modern en industrieel is ingericht. Aan de bar hebben ze wisselende speciaal bieren op de tap. Op het menu staan veel snacks, maar ook een patatje stoof, verschillende burgers waaronder een XL variant en de legendarische spareribs met homemade BBQ saus. Comfortfood van de hete grill en gruwelijk lekker. Bij Holy Smoke moet je niet bang zijn om je handen vies te maken!

Holy Smoke

Een aanwinst voor de vleesliefhebber, een aanwinst voor Rotterdam en een échte aanwinst voor het Oude Westen. Niet alleen aan de vleesliefhebber is gedacht maar ook aan de vis- en vegalover. Kies bijvoorbeeld uit de falafel balls, garnaal van de grill met friet en gegrilde groenten. Of ga voor de Holy Grill to Share als je heel slecht bent in kiezen of gewoon van delen houdt!

Meer informatie over Holy Smoke in Rotterdam

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag geopend van 11.00 tot 1.00 uur. Zaterdag en zondag is Holy Smoke van 11.00 tot 2.00 uur geopend.
Adres: Tiendplein 1 in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply