Hometown Coffee & More
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Koffie drinken nabij ’t Binnenhof bij Hometown Coffee & More in Den Haag

In het hartje van Den Haag is de gezellige hotspot Hometown Coffee & More gelegen. Dit is een plekje waar ik steevast afspreek met mensen om koffie te gaan drinken. Je hebt nog net geen uitzicht over de Hofvijver terwijl je van je koffie geniet, de hotspot is namelijk gevestigd op het Buitenhof. 

Mijn liefde voor Hometown Coffee & More begon met het lekkere koekje dat je bij je koffie krijgt. Vroeger was dit een shortbread millionaire, tegenwoordig krijg je een mini Oreo bij je koffie. Jam! Daarnaast is dit bij uitstek een geschikte plek om te genieten van een ijskoffie op het terras terwijl de zon op je bol schijnt.

Hometown Coffee & More

Hometown Coffee & More is voor mij een hele gezellige en gemoedelijke plek, het heeft iets huiselijks. Zo is er een bank waar je op kunt neerploffen en hebben ze plekjes aan het raam waardoor je over het altijd drukke Buitenhof kunt uitkijken. Kies voor een lekkere koffie, een smoothie of ga voor een lunch. Wat tevens heel belangrijk is voor mij: je hoeft geen extra geld te betalen als je kiest voor havermelk of sojamelk. En aangezien ik een liefhebber ben van havermelk, is dat geen straf.

Behalve het feit dat je heel lekker even kunt relaxen bij Hometown Coffee & More, kun je ook kiezen voor een coffee to go. Ik neem er soms een mee en ga dan de stad in om te winkelen, of ik haal hem terwijl ik naar Den Haag centraal station loop. Altijd handig. Zoek je een café om lekker buiten de deur te werken? Daar is Hometown Coffee & More bij uitstek geschikt voor. Wees alleen wel op tijd: het zit vaak vol bij dit plekje, want er is niet zo veel ruimte.

Meer informatie over Hometown Coffee & More

Openingstijden: 7 dagen per week geopend, de openingstijden varieren maar ze zijn vaak tussen 9:00 en 18:00 geopend.
Adres: Buitenhof 4 in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 4x de leukste koffie hotspots in Den Haag centrum at

    […] ik met iemand bijpraten, dan ga ik steevast naar Hometown coffee. Hij staat niet voor niets in de lijst van de leukste koffie hotspots in Den Haag centrum. Hometown […]

  • Leave a Reply