Broodje Bewust Leeuwarden
Friesland, Leeuwarden

HOTSPOT: Broodje Bewust Leeuwarden

Ben je een dag op pad in Friesland? Dan hebben we een hele leuke tip voor je. Voor als je een leuke, gezellige, maar vooral een gezonde plek zoekt om te ontbijten of te lunchen, dan is Broodje Bewust Leeuwarden echt iets voor jou! Marieke legt je precies uit waarom je hier naartoe moet. 

Bij Broodje Bewust Leeuwarden wordt veel gebruik gemaakt van biologische en lokale producten. Ook worden veel gerechten zelf gemaakt. Je kan op ieder moment van de dag terecht bij Broodje Bewust: voor een powerontbijt of een gezonde lunch, maar ook voor biologische koffie en thee met huisgemaakte lekkernijen, zoals de biologische blauwe bessen muffin.

Als ik in Leeuwarden ga lunchen, kies ik er vaak voor om naar Broodje Bewust Leeuwarden te gaan. Het broodje fenegriek-geitenkaas met bramencompote, walnoten en rucola raad ik zeker aan, maar het broodje met huisgemaakte bietenhummus met gegrilde zoete aardappel, pijnboompitjes en rucola is ook erg lekker! Heb je zin in een smoothie? Kies dan voor de soja-banaan-kokos-spinazie-kiwi-munt smoothie. Liever iets warms? Ga dan voor de chai latte. Goed om te weten: ze hebben hier een gluten-, suiker- en lactosevrij assortiment. En Broodje Bewust Leeuwarden garandeert je dat je voor tenminste 80% biologisch eet!

Een leuk feitje om te weten: Broodje Bewust Leeuwarden bezorgt ook thuis en kan zorgen voor buffetten, super handig. Als je voor meer dan €15,- besteld, is bezorging mogelijk. Ze brengen hun bestellingen weg op een elektronische bakfiets, ook nog eens een stuk beter voor het milieu dan bijvoorbeeld een auto.  Op deze manier kan je ook thuis of op het werk genieten van de gezonde broodjes, sapjes en andere gezonde gerechten van Broodje Bewust.

Meer informatie over Broodje Bewust Leeuwarden

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30 en zaterdag van 9:00 tot 17:30
Adres: Groentemarkt 1-3, 8911 JB Leeuwarden

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply