Amsterdam, Nederland, Noord-Holland

De favoriete hotspots in Amsterdam van Priscilla

In dit artikel nemen wij je mee naar de favoriete hotspots in Amsterdam van Priscilla, blogger van priscilladerose.nl. Priscilla (21) komt uit Almere. In haar vrije tijd schrijft ze artikelen over alles wat ze tegenkomt in het leven. Dit varieert van reizen tot hotspots, lifestyle en beauty. “Een van mijn grootste hobby is dan ook het ontdekken van nieuwe plekken en waar kun je dit beter doen dan in Amsterdam! Wat ben ik verliefd geworden op deze stad. Ik weet dan ook bijna alle leuke winkels en hotspots te vinden. Buiten dat ik veel in Amsterdam te vinden ben vind ik het leuk om te fotograferen en om nieuwe mensen te ontmoeten,” vertelt Priscilla. Wij vroegen haar naar haar favoriete hotspots.

Wat is de beste plek om te ontbijten in Amsterdam?

Definitely Coffee & Coconuts! Bij C&T kun je terecht voor overheerlijke ontbijtjes tussen de palmbomen en de kokosnoten. Je hebt bij C&T het ultieme vakantiegevoel en hoe kun je beter je dag beginnen dan in zo’n omgeving?!

hotspots in Amsterdam

Wat is de place to be om lunch te eten in Amsterdam?

Ik denk dat vele van jullie deze plek wel kennen: The Corner Bakery. Als je eenmaal naar The Corner Bakery bent geweest wil je niets anders meer! Je kunt hier genieten van broodjes en pannenkoeken. De red velvet pannenkoeken zijn echt een aanrader!

hotspots in Amsterdam

Wat is de leukste plek om te dineren in Amsterdam?

De leukste plek om te dineren vind ik Café George. Je kunt hier terecht voor verschillende soorten gerechten. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor verschillende vleessoorten of voor een lekkere pasta. Keuze genoeg in ieder geval!

Wat is volgens jou echt een van de hotspots in Amsterdam waar je naar toe moet voor koffie en taart?

Na een dagje shopje in Amsterdam vind ik het heerlijk om bij De Drie Graefjes een kopje koffie te drinken in combinatie met een stukje taart. Ze hebben hier heel veel keuze en je krijgt een enorm groot stuk taart! Goed om te weten is dat je dit stukje taart mee naar huis mag nemen wanneer je het niet op kunt.

Wat is de fijnste plek om te werken in Amsterdam?
Amsterdam is over het algemeen erg druk. Soms vind ik het fijn om op een rustige plek te werken. Dit doe ik op dit moment vaak in de coffeecompany. Bijna iedereen zit hier met zijn laptop dus het is lekker rustig!

Wat is jouw favoriete plek in Amsterdam?
Pfoe, dit vind ik een lastige vraag want ik vind echt heel veel mooi in Amsterdam. Als ik moet kiezen zou ik toch het Vondelpark zeggen. Ik vind het heerlijk om hier een stukje te wandelen en in de lente/zomer lekker te picknicken of een boek te lezen.

Wat is volgens jou een verborgen plek in Amsterdam die iedereen moet bezoeken?
Wat ik zelf heel erg leuk vind is om plekken te bezichtigen die nog hetzelfde zijn gebleven als vroeger. Zo heeft Amsterdam een 18eeuwse kruidenwinkel op de Kloveniersburgwal. Het winkeltje ziet er nog helemaal uit als toen het in 1743 is geopend. Het is de moeite waard om hier even een kijkje te nemen!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden wie Priscilla is als persoon? Neem dan snel een kijkje op haar blog, www.priscilladerose.nl. Ook op Instagram is ze te vinden via @priscilladerose.

Wat zijn jouw favoriete hotspots in Amsterdam?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply