Kek Delft
Delft, Nederland, Zuid-Holland

Hotspottip: Kek Delft

Op een zondagmorgen ben ik met een vriendin bij Kek in Delft geweest. Kek Delft is onwijs leuk ingericht en wordt omgeven door bijzondere, originele cadeaus en leuke hebbedingetjes. En wat is nou leuker dan heerlijk bijkletsen in een knusse omgeving, waar je ook nog een heerlijk relaxed kunt zitten. Het is alsof je thuis bent!

Ontbijt bij Kek Delft

We begonnen deze ochtend met een heerlijke koffie. Anouk had een teaspresso, ja je leest het goed! Het is geen espresso, ook geen thee. Maar een teaspresso! Op espresso wijze bereide thee afkomstig van de African Rooibos theeplant. Ik had een vanille late met een malteser topping. Ik ben geen echte koffieliefhebber als onze Yara, maar op z’n tijd geniet ik van koffie. En ik kan je vertellen, deze was heerlijk! Ook deze koffie wordt gemaakt van Giraffe bonen en is onwijs tof afgewerkt!

Kek Delft

Naast een koffie in de ochtend hoort er natuurlijk ook een heerlijk ontbijt bij en wat een keus heb je hier in! Kek heeft echt van alles op de kaart staan en alles is ook even healthy! Anouk had de yoghurt met muesli en vers fruit, een heerlijk frisse combinatie. Ik had een pannetje ei met bacon, avocado op een lekkere dikke bruine boterham. Dit is niet de meest healthy keus, maar het was wel heel vers en lekker natuurlijk. Nieuwsgierig? Helaas staat er geen menukaart op de website en wisselen de recepten wel eens op de menukaart, maar ik zou zeker een keertje langs gaan als ik jullie was ;).

Om de dorst te lessen hadden we een van de heerlijke verse juices besteld. Een echte vitamineboost met vers fruit!

Kek Delft Kek Delft

Kek de koffiebar in Delft

Ik vond het een onwijs leuk plekje om een keer geweest te zijn. Echt een hotspot in Delft! Je kan er ontbijten, maar ook heerlijk lunchen. Onderuit zitten in een relaxte stoel of gewoon aan tafel. Met vriendinnen, familie of je vriend. Het kan allemaal bij Kek!

Kek Delft

Zet jij dit plekje ook op je lijstje van hotspots in Delft?

Meer informatie over Kek Delft

Openingstijden: Maandag tot en met zondag: 8:30 – 18:00.
Adres: Voldersgracht 27 in Delft

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply